Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ευρωπαικός «πολιτισμός» διεστραμένων οικουμενιστών



ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
 
Το 2008 είχε κυκλοφορήσει στην Γερμανία ένα νέο είδος πρωτότυπου μπιμπερού για τα νεογέννητα. Το μπιμπερό αυτό είχε κάνει θραύση στις πωλήσεις και μάλιστα διαφημίζονταν με καλοστημένες διαφημίσεις στα μεγάλα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια. Το σχήμα αυτού του περίφημου μπιμπερού ήταν ένα… αντρικό πέος !!! Οι δημιουργοί αυτού του περίφημου «κατασκευάσματος», ισχυριστήκαν ότι έχει… ψυχολογικές προεκτάσεις γιατί έτσι το μωρό εξοικειώνεται από νωρίς  με… την σεξουαλική επαφή!!!

Σε μια από τις γνωστές εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης για την οικογένεια, στο γνωστό κανάλι, RTL, προβλήθηκε μια σύγχρονη μητέρα που προσπαθεί να μάθει το μικρό της αγοράκι, περίπου τεσσάρων ετών, να μάθει να… φορά κοριτσίστικα φορεματάκια. Όπως ισχυρίζεται η «φοβερή» αυτή εκσυγχρονιστική εκπομπή, τα μικρά παιδιά θα πρέπει να αποφασίσουν μόνα τους σε ποιο φύλο ανήκουν όταν μεγαλώσουν και όταν θα έχουν συνείδηση των επιλογών τους. Έτσι τα μικρά αγοράκια, σύμφωνα με τους ταγούς της εκπομπής αυτής για την σύγχρονη οικογένεια, θα πρέπει οι γονείς τους να τα μάθουν να φορούν κοριτσίστικα ρούχα και να συμπεριφέρονται σαν θηλυκά και τα μικρά κοριτσάκια να φορούν αγορίστικα ρούχα και να μάθουν να συμπεριφέρονται σαν αγοράκια για να έχουν στο μέλλον την συνειδητή ελευθερία επιλογής φύλου. Καταπληκτικά  πράγματα! Σε μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή με πολύ μεγάλη τηλεθέαση στο γνωστό κανάλι, Pro7, με την παρουσιάστρια Evelyn Weigert, αναπαρίσταται η κόλαση σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Ο παίκτης, όταν αποτύχει να απαντήσει κάποια ερωτήματα καταδικάζεται να πάει στην κόλαση. Εκεί προβάλει στην οθόνη ότι πιο αηδιαστικό και άθλιο έχει να επιδείξει η πεπτωκώς ανθρώπινη ύπαρξη, (με ξυρισμένο το μισό κεφάλι, χτυπηματα σε γυμνά οπίσθια, να ρουφήξει κάποιο χυμό αγνώστου προέλευσης που τον ρουφλάει με το ένα ρουθούνι τον… βγάζει με το άλλο και στη συνέχεια αυτό το πίνει και άλλα πολλά μη.. εκφραζόμενα). Όλα αυτά προκαλούν και ένα εθισμό στην αηδία και στην όποια δυνατή αισχρότητα σαν μέρος ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού. Αλλά εκτός από τις «επιδόσεις» αυτές, οι σημερινοί κυρίαρχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οδηγούν τις άλλες χώρες στην «σωτηρία» τους, έχουν και άλλα καταπληκτικά πρωτεία. Σύμφωνα με ένα καταπληκτικό άρθρο έρευνας τον Φεβρουάριο του 2012 της γερμανικής εφημερίδας, Badische Zeitung, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Gibt es Tierbordelle in Deutschland», σήμερα στην Γερμανία υπάρχουν περίπου… έξη εκατομμύρια κτηνοβάτες. Μάλιστα το «πολιτιστικό» αυτό στοιχείο έχει τόσο πολύ αναπτυχτεί, ώστε υπάρχουν και σχετικές γερμανικές ιστοσελίδες στο διαδίχτυο που καλλιεργούν και ηλεκτρονικά την κτηνοβασία ενώ διαφημίζουν και οίκους ανοχής, παρά του ότι θεωρητικά είναι παράνομες.
Η σύγχρονη Ευρώπη έχει τις ρίζες της στον Κάρολο τον Μέγα, τον μεγάλο ήρωα της γερμανικής ιστορίας και τον άνθρωπο που διέστρεψε για πρώτη φορά τόσο βάναυσα τα χριστιανικά δόγματα. Μετά το σχίσμα της φραγκόφρωνων παπικών, ήρθε σαν συνέπεια ο σχολαστικισμός, ο «διαφωτισμός» και ο πολυδιαφημιζόμενος εκσυγχρονισμός, που κατέρριψε κάθε ορθόδοξη θρησκευτικότητα στο όνομα της «προόδου», της «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Όλα αυτά  έφεραν το τεράστιο σύγχρονο ψυχολογικό αδιέξοδο που συχνά καταφεύγει στην λατρεία των «ψυχολογικών ναρκωτικών». Η Ευρωπαϊκή Ένωση του εικοστού πρώτου αιώνα, είναι η Ένωση που έρχεται πρώτη στην πορνογραφική βιομηχανία. Κυριαρχεί σε ηγετικό επίπεδο η αποθέωση της ομοφυλοφιλίας, (δυο πρωθυπουργοί και αμέτρητοι υπουργοί), η προώθηση της θρησκευτικής απαξίωσης ακόμα και με την προβολή του Ισλάμ, ενός ανθρώπινου μηχανιστικού μοντέλου χωρίς αισθήματα, χωρίς καμία ευαισθησία, χωρίς καμία αίσθηση ανθρωπιάς, προτάσσοντας μόνο το οικονομικό συμφέρον σαν την συνταγή της απόλυτης επιτυχίας, (Σόϊμπλε). Είναι χαρακτηριστικό πως αν κάποιος σήμερα κάνει ένα συνηθισμένο ζάπινγκ στα μεγάλα ευρωπαϊκά, κυρίως γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης, θα καταλάβει και το δικό μας μιμητικό πολιτιστικό κατάντημα. Εκπομπές που αποθεώνουν το «ξεχείλωμα» της ανθρωπινής υπόστασης και την αποθέωση της γαστριμαργικής βιομηχανίας, μια πλημμυρίδα εκπόρνευσης των πάντων και της οικογένειας που έχει τελείως και με τον νόμο διαλυθεί, είναι μερικά από τα πιο γνώριμα χαρακτηριστικά.

Το γεγονός είναι ότι αυτός ο «πολιτισμός» τα τελευταία χρόνια επιχειρείται με όλα τα μέσα να επιβληθεί και στην δική μας «Ανατολή». Το καίριο ερώτημα είναι που οδηγούμαστε εμείς με μια μνημονιακή κατοχή εξουσία που προωθεί νομοσχέδια προώθησης των «πολιτιστικών αξιών αυτής της Ευρώπης, (το αντιρατσιστικό είναι μόνο η αρχή). Το μόνο ελπιδοφόρο εδώ είναι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες «εστίες» που ανθίσταται σε αυτή τη πολιτιστική λαίλαπα και στην θρησκευτική αποστασία, παρά την πίεση που ασκείται προς αυτή την κατεύθυνση  από τις ίδιες τις «θρησκευτικές κεφάλες», που δυστυχώς έχουν συνταχτεί με αυτή την κατάσταση. Αυτές οι εστίες αντίστασης είναι η μόνη και η μεγαλύτερη μας ελπίδα σε όλο αυτό το χάος και αυτές θα πρέπει να στηρίξουμε για την ίδια την σωτηρία μας για να μην φτάσουμε στο «Πάντα τα θηρία τα άγρια δεύτε φάγετε, πάντα τα θηρία του δρυμού»  (Ης. νστ΄9).

 http://aktines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου