Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού



Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ιδρύθηκε για να συμβάλει στη μείωση των εκτρώσεων, να ενθαρρύνει τη συνέχιση της κυήσεως και να συμπαρασταθεί στους γονείς και το αγέννητο παιδί τους. Η προσπάθεια αυτή εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του πνεύματος και της προσφοράς. 

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μεταλληνός, η πρεσβυτέρα κα Βαρβάρα Μεταλληνού, ο επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κος Αθανάσιος Αβραμίδης, ο γυναικολόγος-μαιευτήρας-χειρούργος κος Δημήτριος Παπαευαγγέλου, ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Νικόλαος Αντωνόπουλος, ο αγιογράφος κος Ιωάννης Ναυπλιώτης, ο καθηγητής και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων κος Ιωάννης Μηλιώνης και η συγγραφέας και δημοσιογράφος κα Μαρία Δημητριάδου. 

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι η κα Βαρβάρα Μεταλληνού. 1ος αντιπρόεδρος ο κος Νικόλαος Αντωνόπουλος και 2ος αντιπρόεδρος ο κος Δημήτριος Παπαευαγγέλου. Γενική Γραμματέας του Συλλόγου είναι η κα Χάιδω Πελέκη. Υπεύθυνες για την Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας είναι η κοινωνικές λειτουργοί Σοφία Ψυχογυιού και Αναστασία Παπαδοπούλου. 

Υπεύθυνος για τις ιστοσελίδες του Συλλόγου www.unborn.gr 
είναι ο κος Νικόλαος Μήλας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου. 
helping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου