Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου ΠαιδιούΟ Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ιδρύθηκε για να συμβάλει στη μείωση των εκτρώσεων, να ενθαρρύνει τη συνέχιση της κυήσεως και να συμπαρασταθεί στους γονείς και το αγέννητο παιδί τους. Η προσπάθεια αυτή εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του πνεύματος και της προσφοράς. 

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μεταλληνός, η πρεσβυτέρα κα Βαρβάρα Μεταλληνού, ο επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κος Αθανάσιος Αβραμίδης, ο γυναικολόγος-μαιευτήρας-χειρούργος κος Δημήτριος Παπαευαγγέλου, ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Νικόλαος Αντωνόπουλος, ο αγιογράφος κος Ιωάννης Ναυπλιώτης, ο καθηγητής και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων κος Ιωάννης Μηλιώνης και η συγγραφέας και δημοσιογράφος κα Μαρία Δημητριάδου. 

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι η κα Βαρβάρα Μεταλληνού. 1ος αντιπρόεδρος ο κος Νικόλαος Αντωνόπουλος και 2ος αντιπρόεδρος ο κος Δημήτριος Παπαευαγγέλου. Γενική Γραμματέας του Συλλόγου είναι η κα Χάιδω Πελέκη. Υπεύθυνες για την Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας είναι η κοινωνικές λειτουργοί Σοφία Ψυχογυιού και Αναστασία Παπαδοπούλου. 

Υπεύθυνος για τις ιστοσελίδες του Συλλόγου www.unborn.gr 
είναι ο κος Νικόλαος Μήλας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου. 
helping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου