Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Έχουν «σκυλιάσει» να μας τσιπάρουν!



Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πως μας ετοιμάζουν για το μελλοντικό μας υποχρεωτικό τσιπαρισμα (σφράγισμα).

Το τσιπάκι rfid έχει πλέον μπει για τα καλά στην ζωή μας και σε αυτό συνεισφέρουν όλες οι μεγάλες εταιρείες και φυσικά το facebook που είναι και αυτό εργαλείο παρακολούθησης και φτιάχτηκε για το on line φακέλωμα μας.

Τώρα το τσιπάκι βρίσκεται σε βραχιολάκια και σε πλαστικές κάρτες αργότερα όμως θα μπει κάτω απο το δέρμα μας με την αιτιολογία ότι μπορεί να μας το κλέψουν η να χαθεί.

Βέβαια κάποιοι έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο και το έχουν φυτέψει κάτω από το δέρμα τους για ιατρικούς λόγους και άλλοι για να μπαίνουν στο αγαπημένο τους club-bar.

Στην Ελλάδα κατά την γνώμη μου θα μας το επιβάλλουν με το πρόσχημα να ελέγξουν τους φοροφυγάδες την εξυπηρέτηση μας από το δημόσιο γλιτώνοντας έτσι ουρές - ταλαιπωρία αλλά και τον έλεγχο της εγληματικότητας.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ μην ξεχναμε και τον νόμο ομπάμα που το τσιπάρισμα γίνεται υποχρεωτικό μέσα στην νέα χρονιά για λόγους ιατρικούς.

Οι εξελίξεις λοιπόν τρέχουν και πρέπει να ετοιμαζόμαστε αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.



Πηγή: tritosaggelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου