Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

O άθεος,ο «θεομπαίχτης» και η Ιεραρχία. Νίκος Χειλαδάκης


Ο ΑΘΕΟΣ, Ο «ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ
 
 
Στην σημερινή Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα της μνημονιακής κατοχής, στην χώρα που καθημερινά οι άνθρωποι αυτοκτονούν απελπισμένοι, έχουμε ένα αρχηγό της αντιπολίτευσης που δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι άθεος, δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο και δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του. Παράλληλα έχουμε ένα πρωθυπουργό που πρόσφατα επισκέφτηκε το Περιβόλι της Παναγίας και με περισσό στόμφο ανέγνωσε κρυφοκοιτάζοντας τις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν στηθεί για την τελετουργική παράσταση, το Πάτερ υμών, σαν ο πιστός ηγέτης μιας παραδοσιακά ελληνορθόδοξης χώρας.

Την ίδια μέρα που είχε στηθεί αυτή η μεγαλοπρεπής παράσταση, στο ευρωκοινοβούλιο ο «εκλεκτός» του «πιστού» αυτού πρωθυπουργού, που επιλέχτηκε και για υποψήφιος περιφερειάρχης της Αττικής, ψήφιζε μαζί με τους άλλους ευρωβουλευτές του κυβερνητικού κόμματος το νομοσχέδιο που νομιμοποιούσε τον γάμο των ομοφυλόφιλων και αναβάθμιζε κάθε ανώμαλη σεξουαλική λειτουργία σαν κάτι το φυσιολογικό και το νόμιμο. 
Το σκανδαλώδες αυτό νομοσχέδιο που είχε την αμέριστη υποστήριξη όλων των Ελλήνων ευρωβουλευτών και φυσικά και των κυβερνητικών, έχει τον βαρύγδουπο τίτλο, «Χάρτης πορείας της ΕΕ κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου». 
Με βάση αυτό το νομοσχέδιο οι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανσέξουαλ και κάθε άλλη ανωμαλία που μπορεί να φανταστεί κανείς, (αρκεί να θυμίσουμε πως στην «πολιτισμένη» Γερμανία 700.000 είναι… επίσημα δηλωμένοι κτηνοβάτες ), αποκτούν όλα τα προνόμια των φυσιολογικών ανθρώπων. 
Πέραν δηλαδή του γενικού πλαισίου περί σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε ευρωπαίου πολίτη, με το νομοσχέδιο αυτό ζητείται η ιδιαίτερη μέριμνα για την «προαγωγή και προστασία της άσκησης όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων από τα ΛΟΑΔΔ», (δηλαδή τις ομάδες που αναφέραμε παραπάνω).
Ο ίδιος αυτός ο «θεοσεβής» πρωθυπουργός, συνοδεύονταν στο Περιβόλι της Παναγίας από τον εκλεκτό του υπουργό της Παιδείας που έχει καταργήσει ουσιαστικά το μάθημα των θρησκευτικών, ενώ σχεδιάζει να προωθήσει μαθήματα βουδισμού, γιόγκα και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, για να εξαφανίσει κάθε ίχνος ορθόδοξης πίστης και εθνικού φρονήματος στις τρυφερές καρδιές των μαθητών που οι γονείς τους τα έχουν εμπιστευτεί στο ελληνικό, (;;;) εκπαιδευτικό σύστημα.  Παράλληλα προωθεί μαζί με τους τουρκολάγνους υπουργούς του την ανέγερση μουσουλμανικών τζαμιών σε όλη την επικράτεια ενώ αγωνίστηκε μαζί με τον προκάτοχο του, στενό φίλο του και συγκάτοικο του στην Νέα Υόρκη, τον Τζέφρυ, στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας με όλα τα εξοντωτικά μέτρα που έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια και έχουν στείλει χιλιάδες νέους της πατρίδας μας στο εξωτερικό, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται αθρόα η ανεξέλεγκτη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών μουσουλμάνων.
Ο «θεοσεβής» αυτός πρωθυπουργός, δεν δίστασε να σπεκουλάρει το άγιο Όρος για τα ψηφαλάκια των πιστών καθώς πλησιάζουν κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις και τρέμει μήπως χάσει την καρέκλα του. Το θλιβερό όμως δεν είναι η στάση του. Το θλιβερό είναι πως αυτοί που τον υποδεχτήκαν, δεν του είπαν με ξεκάθαρο τρόπο πως ο Χριστός προτιμούσε τους αμαρτωλούς της εποχής του και όχι τους καθωσπρέπει φαρισαίους που με γραβάτες και κουστούμια παίζουν το θέατρο του ευσεβούς δολοφονώντας τον λαό τους.  
Από την μια λοιπόν έχουμε ένα άθεο που φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μιας ελληνορθόδοξης χώρας, της πιο πιστής ακόμα στην δυτική Ευρώπη και από την άλλη έχουμε ένα θεομπαίχτη, που δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο τα ιερά και τα όσια της ορθοδοξίας για να διασωθεί πολιτικά. 
Αλήθεια αυτό το ποίμνιο τι επιλογές έχει και κυρίως τι κατεύθυνση του δίνει η πνευματική του ηγεσία ; 
Δυστυχώς, η ηγεσία αυτού του ποιμνίου το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα έχει καλά και με τον άθεο και με τον θεομπαίχτη, να χαριεντίζεται και με του δυο και να κάνει τα στραβά μάτια στην πολιτική εξόντωσης του θρησκευτικού μας φρονήματος και της προδοσίας του  ποιμνίου.
Σε εμάς τι μας απομένει ; 
Μας απομένει ότι πιο πολύτιμο έχουμε και μας έχει παραδοθεί! Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα παράγει αγίους και αυτό είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός της και όσο και να προσπαθούν δεν θα μπορέσουν ποτέ να τον εξαλείψουν.  Γιατί μπορεί ο δυτικός «πολιτισμός» της διαφθοράς και της διαστροφής για πολλούς να εξασφαλίζει, (;;;), την επιβίωση της ανθρωπότητας, μόνο όμως η αγιοσύνη  εξασφαλίζει την ίδια την ζωή μας και το πιο σημαντικό, την σωτηρία μας. Από κάπου που δεν το περιμένουμε, θα έρθει η λύτρωση του ελληνισμού! Άλλωστε ότι περνάμε σήμερα είχε προφητευτεί πριν από χρόνια.

 http://aktines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου