Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Βουλευτές του Jobbik πέταξαν τις σημαίες της ΕΕ έξω από το παράθυρο του ουγγρικού κοινοβουλίου



Βουλευτές του Jobbik, (3ου κόμματος στην Ουγγαρία) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι ξένοι μπορούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ουγγαρία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα, άρπαξαν τις σημαίες της ΕΕ και τις πέταξαν έξω από το παράθυρο του κτιρίου του ουγγρικού κοινοβουλίου.
 
 
Ο βουλευτής Tamás Gaudi - Nagy δήλωσε ότι με την ψήφιση των νόμων οι οποίοι επιτρέπουν στους ξένους την αγορά γης, το έθνος της Ουγγαρίας γίνεται θήραμα ξένων δυνάμεων. Αποκάλεσε τις σημαίες της ΕΕ «σύμβολο της αποικιοκρατίας» και είπε ότι δεν έχουν καμία θέση στην Εθνοσυνέλευση της Ουγγαρίας.


Σχ. ΚΟ: Πόσες φορές έχουμε δει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα; Η δύναμη μιας τέτοιας συμβολικής πράξης είναι μεγαλύτερη από δέκα χιλιάδες ομιλίες κατά της ΕΕ. Σημειώστε ότι ενώ η χώρα μας είναι υπόδουλη σε ξένους εξουσιαστές και το σχέδιο των γραφειοκρατών των Βρυξελλών είναι η δημιουργία του Ευρωπαϊκού υπερκράτους και ο υποβιβασμός των εθνικών κυβερνήσεων, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» επιδίδονται στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγα χρόνια, στις 10 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton στο Τελ Αβίβ, ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Σίμον Πέρες, είχε κάνει μια απίστευτη δήλωση, όπου με εμφανή κομπορρημοσύνη είχε πει : «Αγοράζουμε το Μανχάταν, την Ουγγαρία,  την Ρουμανία, την Πολωνία».


Επίσης, το 2012 οι βουλευτές του Jobbik*, Levente Muranyi και Elod Novak είχαν κατεβάσει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Κτίριο Γραφείων των Αντιπροσώπων στη Βουδαπέστη. Το κτίριο στεγάζει τα πολιτικά κόμματα και τους εκπροσώπους τους και ανήκει στο κράτος.

Πριν κατεβάσει τη σημαία της ΕΕ ο Elod Novak, σημείωσε ότι το 2004 πέρασε ένας νόμος που κατέστησε υποχρεωτικό για όλους τους δημόσιους οργανισμούς, εκτός από το κτίριο του Κοινοβουλίου, να αναρτάται στα κτίριά τους η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
                                          *Περί Jobbik
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου