Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Ιησούς Χριστός ο Ανώτατος Άρχοντας της χώρας μας» -Πρόεδρος Γουατεμάλα

*Χ_Ε
Δόξα σοι ο Θεός, ακούσαμε επιτέλους πολιτικό και μάλιστα πρόεδρο χώρας, στα χρόνια αυτά της αθεϊας και της αποστασίας, να μιλάει για τον Χριστό και μάλιστα να αναγνωρίζει τον Ιησού Χριστό ως Θεό και Σωτήρα. 
Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω ξαναδεί παρόμοια δήλωση, από ηγέτη χώρας, και αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό μόνον στη Γουατεμάλα.
Που είναι οι άλλες χώρες;  
Τι συνέβη στη Γουατεμάλα και την κατέστησε εξαίρεση σε έναν κανόνα που χαρακτηρίζεται από βαθύ σκοτάδι; 
Είχε μήπως η Γουατεμάλα προγόνους στο Βυζάντιο; 
Τι την κρατά Χριστιανική και δεν λιώνει κι αυτή κάτω από τον "άρχοντα του κόσμου τούτου" όπως οι περισσότερες χώρες που είναι μπλεγμένες στα δίκτυα του "μαμωνά"; 
Δεν έχουν μασόνους εκεί; 
Τι καθιστά τη Γουατεμάλα φαινόμενο; 
Χαίρομαι τόσο πολύ και θαυμάζω τα ΑΔΕΡΦΙΑ μου που αγαπάνε τον Χριστό εκεί στη Γουατεμάλα! 
Όλος ο κόσμος δικός σου Θεέ μου, να σ' αναγνωρίζει, να σε πιστεύει, να σ' αγαπά και να σε λατρεύει! 
Τι αγαλλίαση!
Δόξα σοι ο Θεός! 
Εύχομαι να έρθει σύντομα η μέρα που θα ανακηρύξουμε και στην Ελλάδα τον Χριστό Άρχοντα και Σωτήρα μας και  να λάμψει η ορθοδοξία στον κόσμο.
 
Ο Πρόεδρος της Γουατεμάλα, Otto Perez Molina, κατά την διάρκεια της πρώτης πανεθνικής προσευχής που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα κήρυξε τον Ιησού Χριστό ως τον «Ανώτατο Άρχοντα» της χώρας.
Ηγετικά στελέχη της κυβέρνησης, οικονομικών φορέων, του κλήρου καθώς και ηγέτες/εκπρόσωποι ανθρώπων ιθαγενικής προέλευσης συγκεντρώθηκαν στη Guatematala City για να προσευχηθούν για το έθνος και την διατήρηση της ειρήνης και να αφιερώσουν στο Θεό το κέντρο των μελλοντικών εθνικών ενεργειών τους.

"Σήμερα ονομάζουμε τον Ιησού Χριστό ως τον Ανώτατο Άρχοντα της Γουατεμάλα και κηρύσσουμε εις το όνομά Του ότι κάθε μία από τις γενιές του μέλλοντός μας θα είναι γενιές που θα κατοικούν σε μία ευημερούσα Γουατεμάλα", δήλωσε ο Molina, σύμφωνα με την AcontercerCristiano.net.

Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός! Δόξα σοι ο Θεός!
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι ηγέτες ενθαρρύνθηκαν επίσης να ακολουθούν τις Χριστιανικές αξίες εντός των επιχειρήσεών τους, των πανεπιστημίων και των κοινοτήτων/γειτονιών
Επίσης, οι ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του Manuel Espina, προέδρου της Οργάνωσης «Ευημερία της Γουατεμάλα» (σ.σ. pentapostagma.gr – Guatemala Prospera) που καταρτίζει τους ηγέτες των εθνικών επιχειρήσεων σχετικά με τα μέσα οικοδόμησης αναπτυξιακής αλλαγής εντός των κοινοτήτων τους, ζήτησαν από τους ηγέτες να αφουγκραστούν την πανεθνική αυτή προσευχή ως το μοναδικό μέσο δια του οποίου η χώρα μπορεί προχωρήσει και να επιτύχει.

"Ως κοινωνία πολιτών, η Guatemala έχει πολλά προβλήματα, αλλά πέραν των προβλημάτων ανοίγονται μπροστά μας σημαντικές ευκαιρίες. 
Αυτές οι ευκαιρίες δίνουν τη δυνατότητα στους ηγέτες της χώρας να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη του ρόλου τους ώστε να καταστήσουν τη χώρα μας διαφορετική. 
Η προσευχή μας απευθύνεται σε όλους εμάς που επιθυμούμε να εκφραστούμε δυναμικά και να ξεκινήσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα οπουδήποτε έχουμε το ρόλο αυτό", δήλωσε ο Espina, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Emisora Unida, ενός διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας.

http://www.zoiforos.gr
http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου