Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Με την κατηγορία της "σύστασης εγκληματικής οργάνωσης", στέλνουν στη φυλακή τους χριστιανούς που διαμαρτυρήθηκαν για την παράσταση Corpus Cristi στο Χυτήριο!

Η Ελλάδα από χριστιανική ορθόδοξη χώρα, μετατράπηκε σε  αντίχριστο νεοταξικό κράτος. 

Ποιοί νόμοι, ποιοί αστυνομικοί, ποιοί δικηγόροι και ποιοί δικαστές από αυτούς είναι χριστιανοί; 

Μήπως ζούμε σ' άλλη χώρα;


ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ Ο,ΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ........

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....

Θυμάστε την παράσταση Corpus Cristi στο Χυτήριο πριν από ενάμιση χρόνο που είχε ξεσηκώσει θύελλα για το χυδαίο και υβριστικό της, σε βάρος της Ορθοδοξίας και του Χριστού, περιεχόμενο,; Τότε υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από χριστιανούς, χριστιανικές οργανώσεις και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Ε, λοιπόν, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνέταξε κατηγορητήρια και ήδη έχουν κληθεί κι έχουν καταθέσει στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενοι με βαρύτατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Απίστευτο και όμως αληθινό. 

Αντί να διωχθούν οι εμπνευστές της παράστασης, αντί να προστατευτεί η χριστιανική μας πίστη, διώκονται οι χριστιανοί που διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

Είναι πρωτοφανές ο Χριστιανισμός να ταυτίζεται με εγκληματική οργάνωση και να διώκονται οι χριστιανοί Ορθόδοξοι μέσα στον τόπο τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Προσπαθούμε να συλλέξουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την απίστευτη αυτή υπόθεση, για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί με τις παραπάνω βαρύτατες κατηγορίες δύο χριστιανοί

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα αναμένεται η απολογία άλλων δύο κατηγορουμένων οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί να προφυλακιστούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ....... 
ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ. 
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

ΚΑΛΕΙ 

ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ 

ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ  

CORPUS CHRISTI 

- ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ..........

Πριν λίγες μέρες άρχισαν να καλούν τους Χριστιανούς να δώσουν εξηγήσεις για την διαμαρτυρία τους κατά της βλάσφημης παράστασης προς τα Θεία, που ανέβηκε στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ με τον τίτλο CORPUS CHRISTI προς στα τέλη του 2012. 
Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι Χριστιανοί ;

Λίγα σχετικά με την θεατρική παράσταση Corpus Christi από την σελίδα Σαν σήμερα.gr.....

Το Corpus Christi είναι ένα θεατρικό έργο του πολυβραβευμένου αμερικανού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι (γεν. 1938), που γράφτηκε το 1997 και παρουσιάζει σκηνές από τη ζωή του Ιησού και των 12 μαθητών του από ομοφυλόφιλη σκοπιά. Χαρακτηρίστηκε βλάσφημο και ανίερο από την Καθολική Εκκλησία, την Αγγλικανική Εκκλησία και την Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο τίτλος του έργου σημαίνει στα λατινικά «Σώμα Κυρίου», αλλά είναι και η ονομασία πόλης του Τέξας, όπου μεγάλωσε ο συγγραφέας και εκτυλίσσεται το θεατρικό έργο. Εκεί ζει ο Ιησούς και οι 12 μαθητές του, που είναι όλοι τους ομοφυλόφιλοιΟ Ιούδας προδίδει τον Ιησού λόγω ερωτικής αντιζηλίας, ενώ ο Ιησούς ευλογεί ένα ομοφυλόφιλο γάμο μεταξύ δύο Αποστόλων του. ( Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ )

Ο συγγραφέας του έργου, ομοφυλόφιλος και ο ίδιος, θέλησε να εξερευνήσει τα ομοφυλοφιλικά θέματα στον Χριστιανισμό. Δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και μετά από αρκετές αναβολές το έργο ανέβηκε στη Νέα Υόρκη στις 13 Οκτωβρίου 1998 από τον θίασο Manhattan Theatre Club, σε σκηνοθεσία Τζο Μαντέλο. Το θέατρο εκείνη την ημέρα πολιορκήθηκε από 2.000 εξαγριωμένους διαδηλωτές, που ζήτησαν να κατέβει ως βλάσφημο.....

ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ........ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ  ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ  ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ. 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ….. 

Κλήση για παροχή εξηγήσεων στο όνομα του νόμου

Κλητεύθηκαν οι χριστιανοί σε υπαστυνόμο Α και σε αστυνόμο Β , ανακριτικοί υπάλληλοι αμφότεροι υπηρετούντες στην διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. 

Διατάχτηκε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών προκαταρκτική εξέταση για την παράβαση των άρθρων του ποινικού κώδικα : 

189 Π.Κ “ Διατάραξη της κοινής ειρήνης. “ 

330 Π.Κ “ Παράνομη βία “ 

333 Π.Κ “ Απειλή “ 

361 Π.Κ “ Εξύβριση “ 

383 Π.K “ φθορά ξένης ιδιοκτησίας “ 

Προκειμένου να εξεταστούν οι χριστιανοί , μια ομάδα περίπου 100 συγκεντρωμένων ανθρώπων , τα οποία προκάλεσαν φθορές στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ , εξύβρισαν και απείλησαν τους , Λαέρτη Βασίλειο , και Παναγοπούλου Βασιλική. Πράξεις που έλαβαν χώρα την 1/11/2012 επί της ιεράς οδού αριθμός 44 στην Αθήνα. 

 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ 
ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

Υπερασπιστείτε τα όσια και τα ιερά , τις παραδόσεις του γένους μας , γιατί από τώρα και στο εξής ξεκινάει ο απηνής διωγμός των ορθοδόξων Χριστιανών αναφερόμενοι και ως εγκληματική οργάνωση. 
Μην σταματάς να ακούς την στεντόρεια φωνή του κυρίου μας. “ Θαρσείτε εγω νενίκηκα τον κόσμο “ 

Έχει αρθεί ο νόμος περί βλασφημίας και από πλημμέλημα 
έγινε πταίσμα

 ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ……ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ " ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ".......

ΜΟΝΑΧΗ ΒΙΚΕΝΤΙΑ....ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ. ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ....
 

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..... 

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η " ΝΟΜΙΜΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ " 
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ " ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ " ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ...
 --
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ 
ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ....
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου