Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Απο Ελευθερία στο Φασισμό {Full documentary video} (ελλην. υπότιτλοι)


O Aaron Russo (1943 - 2007) ήταν ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ψυχαγωγίας, κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης, και πολιτικός ακτιβιστής. Ήταν γνωστός για την παραγωγή ταινιών, όπως το Trading Places, Wise Guys, και το The Rose. Αργότερα στη ζωή του, δημιούργησε διάφορα Ελευθεριακά-κλίνοντας πολιτικά ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένων Mad as Hell και το America: Freedom to Fascism. Μετά από έξι χρόνια μάχης με τον καρκίνο ο Russo πέθανε στις 24 Αυγούστου 2007.
========================================

­=
Αμερική: Ελευθερία στο Φασισμό είναι μια ταινία του 2006 από τον Ααρών Ρούσο, που ισχυρίζεται ανάμεσα σε μια ποικιλία ισχυρισμών ότι ο φόρος εισοδήματος είναι παράνομος. Το ντοκιμαντέρ καλύπτει πολλά θέματα, όπως: την Εφορία, το φόρο εισοδήματος, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, τα εθνικά δελτία ταυτότητας, ετικέτες εμφυτεύμένες σε ανθρώπους RFID (Spychips), η εταιρία Diebold και τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας, την παγκοσμιοποίηση, των Μεγάλο Αδελφό, τα όπλα taser και τη εικαζόμενη χρήση της τρομοκρατίας από την κυβέρνηση ως μέσο για να περιορίσουν τα δικαιώματα των πολιτών.

Η ταινία και ο παραγωγός Ααρών Ρούσο αποφασιστικά προσπαθούν να βρουν τον νόμο που απαιτεί από τους πολίτες να πληρώνουν φόρο εισοδήματος, ένα ταξίδι για να βρεθούν τα στοιχεία. Αυτή η ταινία που δεν είναι ούτε με την αριστερά, ούτε με την δεξιά είναι μια εντυπωσιακή εξέταση της κυβέρνησης. Αποκαλύπτει τη συστηματική διάβρωση των πολιτικών ελευθεριών στην Αμερική από το 1913, όταν η απάτη του συστήματος της Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιουργήθηκε διαπράχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου