Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Σχέδιο ισλαμικού ελέγχου της εκπαίδευσης στην Βρετανία

Συκοφαντούσαν εκπαιδευτικούς για ρατσισμό ώστε να βάλουν στη θέση τους ισλαμιστές! 
Δούρειος ίππος του ισλάμ, με υποψία δημιουργίας ισλαμικών πυρήνων... 
Απίστευτο σχέδιο αποκάλυψαν οι αρχές ασφαλείας στην Βρετανία. Τούρκοι και άλλοι ισλαμιστές είχαν οργανώσει επιχείρηση με τον κωδικό “δούρειος ίππος” με σκοπό να αλώσουν σχολεία στο Μπέρμιγχαμ και αλλού.
Τι έκαναν; Συκοφαντούσαν τους διευθυντές των σχολείων ως… ρατσιστές και προωθούσαν στην θέση τους ισλαμιστές που θα επέβαλλαν την ισλαμική προπαγάνδα!

Ήδη ανώτατα κλιμάκια επιθεωρητών του υπουργείου παιδείας στην Βρετανία έχουν στα χέρια τους έγγραφα που ξεσκεπάζουν την επικοινωνία μεταξύ δύο υψηλόβαθμων φονταμενταλιστών που φέρεται να είναι οι εγκέφαλοι του σχεδίου. Ο ένας στο Μπέρμιγχαμ και ο άλλος στο Μπράντφορντ.  
Η στόχευση σύμφωνα με την εφημερίδα του Μπέρμιγχαμ ήταν τέσσερα σχολεία με αρκετούς μουσουλμάνους μαθητές: Adderley Primary, Saltley School, Park View School και Regents Park Community Primary School –που ήδη το σχέδιο είχε εφαρμοστεί με επιτυχία.
school-signs-main-6782960
Τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως ακολουθούσε παρόμοια δράση στο Bradford και στο Manchester.
Στις συνομιλίες τους τα υψηλόβαθμα στελέχη παραδεχόντουσαν ότι χρησιμοποιούσαν ψευδείς κατηγορίες κατά διευθυντών, αλλά αυτό ήταν επιτρεπτό -όπως ανέφεραν- στα πλαίσια του τζιχάντ!
“Έχουμε υποχρέωση να εκπληρώσουμε τον ρόλο μας απέναντι στην προετοιμασία των παιδιών μας για να γίνουν στρατιώτες του Αλλάχ” ενώ τα σχολεία στόχοι ήταν αυτά με τον μεγαλύτερο αριθμό μουσουλμάνων μαθητών.
Η υπόθεση είναι στα χέρια της Βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ενδείξεις για “προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων”. Λες και μετά από πέντε χρόνια πλύσης εγκεφάλου από τους ισλαμοφασίστες αυτά τα παιδιά δεν θα ήταν μισάνθρωποι και εν δυνάμει τρομοκράτες…

http://aktines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου