Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗ Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Γυναικών και Ανήλικων Παιδιών


Εθελοντικές ΟργανώσειςΑτομικές Ελευθερίες - Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα

"Ο Σύλλογος "ΒΟΗΘΕΙΑ - ΕΛΠΙΔΑ - ΖΩΗ" δημιουργήθηκε για να προσφέρει κοινωφελές έργο στις γυναίκες και τα ανήλικα παιδιά που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγο ψυχολογικής  και σωματικής κακοποίησης που υφίστανται στην καθημερινή τους ζωή.

Εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Δραστηριοποιείται κυρίως στην Αττική και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα.
"Σύλλογος" μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα pιστοποιημένοw από το πρωτοδικείο Αθηνών με αριθμ.  7033/2005 και αριθμό Τροποποίησης 141/2013.
Ο Σύλλογός μας έχει ανάγκη από εθελοντές:
  • -γιατρούς
  • -ψυχολόγους
  • -παιδοψυχολόγους
  • -κοινωνιολόγους
  • -δικηγόρους
  • -σύμβουλους εργασίας



1.ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους, παρέχει νομική καθοδήγηση και στήριξη με στόχο την προστασία και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων....

2.ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Σύλλογος μας παρέχει ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους με σκοπό την αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων, όπως και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε ατόμου....

3.ΠΡΟΛΗΨΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, ο Σύλλογός μας συμμετέχει με δικηγόρους και ψυχολόγους, σε κοινωνικές εκδηλώσεις και διοργανώνει ομιλίες με στόχο την πρόληψη και την εξάλειψη κάθε μορφή βίας....

4.ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ





Ο Σύλλογός μας στηρίζεται κυρίως σε δωρεές που μας προσφέρουν ιδιώτες και από τα έσοδα διαφόρων εκδηλώσεων (ΒΑΖΑΑR-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ κ.α.).
Κατά καιρούς ο σύλλογός μας εκδίδει διάφορα είδη τα οποία πάντα φέρουν την σφραγίδα του συλλόγου (π.χ. ημερολόγια ,κάρτες κ.α.)
*ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ.
1) Καταθέσεις στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
2) Ιερά οδό 294 – Αιγάλεω, 4ος Όροφος – Εμπορικό Κέντρο “LA MIRAGE”. "

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω 122 43, Ελλάδα
Τηλέφωνο:210-3227165 Κινητό:6976646604 E-mail:ielpidazoi@yahoo.gr


http://www.enallaktikos.gr/kg15el_elpida-zwi-syllogos-prostasias-kakopoiimenwn-gynaikwn-kai-anilikwn-paidiwn_a2498.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου