Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

"Οι ληστές της Θείας Διδασκαλίας" Πόνημα αντιοικουμενιστικό του Ρίζου Ιωάννου


 Το βιβλίο "Οι ληστές της Θείας Διδασκαλίας" του ΡΙΖΟΥ  ΙΩΑΝΝΟΥ- που προλογίζει ο Ομότιμος καθηγητής θεολογίας του Α.Π.Θ  π.Θεόδωρος Ζήσης-  εμφανίζονται απλά και κατανοητά ,  όχι μόνο οι  νοθείες και παραχαράξεις της Ορθόδοξης Πίστης  που υλοποιούν    σήμερα πατριάρχες και επίσκοποι , αλλά και οι  Ορθόδοξες Αγιογραφικές και Αγιοπατερικές θέσεις που προφυλάσσουν τον πιστό από τον κίνδυνο της συμμετοχής  στην ολέθρια αίρεση του Οικουμενισμού. 

http://xn----ylbnobbfqccgtcf2dcdy.eu/ecumenism.php

              Το βιβλίο περιέχει: 
α)  296  σελίδες 
β)   46     κεφάλαια                              
γ)   146   Οικουμενιστικές παρεκτροπές
δ)   282   Αγιοπατερικές ρήσεις (σε αντιπαράθεση των παρεκτροπών).
ε)   134   κατάλληλα ανά περίσταση Αγιογραφικά χωρία
στ)  75     φωτογραφίες- ντοκουμέντα 
ζ)   515    παραπομπές και σημειώσεις
η)  140    βιβλία Βιβλιογραφία 

"Όποιος θέλει να σωθεί πάνω απο όλα πρέπει να κρατήσει την Πίστη σώα και χωρίς μολυσμό,
αλλιώς θα χαθεί αιωνίως"
                                                                                                                                       (Μ.Αθανάσιος)

Σήμερα μόνο το 3% των Ελλήνων εκκλησιάζονται συστηματικά.
Από αυτό το ποσοστό, πάνω από το 90%  γνωρίζει  για την Πίστη , τον  δρόμο και τον τρόπο της εν Χριστώ σωτηρίας πολύ λιγότερα από όσα  γνωρίζει για τα Τούρκικα σήριαλ, το ποδόσφαιρο  ή τις συνταγές μαγειρικής.  
Κατά τον άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη αυτού του τύπου οι χριστιανοί  δεν θα σωθούν, όχι γιατί δεν πιστεύουν αλλά γιατί δεν ξέρουν σε τι πιστεύουν.

                                                                     

Αυτή η γενική αδιαφορία έχει δώσει χώρο στην  παγκόσμια οικονομική και πολιτική ελίτ   ώστε να προωθεί  μαζί   με τους θρησκευτικούς ηγέτες την ενοποίηση όλων των  θρησκειών  και  δογμάτων σε μια θρησκεία. Η «Νέα Τάξη» πραγμάτων ή αλλιώς η  «Παγκοσμιοποίηση» απαιτεί και οικοδομεί  μια νέα παγκόσμια θρησκεία για να κάνει εφικτή την διοίκηση  όλου του κόσμου . Στο γενικευμένο κλίμα αδιαφορίας για την Πίστη, "Ορθόδοξοι"  ποιμένες  συνεργάζονται συστηματικά για την  εξάπλωση αυτής της νέας παγκόσμιας θρησκείας που ονομάστηκε απο τους εμπνευστές  της Οικουμενισμός.

Σε όλη την ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας   υπεισέρχονταν  σε αυτήν μεθοδικά και ύπουλα «υπάλληλοι», «μισθωτοί», «λύκοι» και «φίδια» *  που δολοφονούσαν πνευματικά  τα λογικά πρόβατα του  Χριστού  εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους πάθη .Μεγάλο τμήμα των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας σήμερα μολύνεται  απο ττις  κακοδοξίες και τα  έργα  αιρετικών και αιρετιζόντων  μασκοφόρων και οδηγείται   στο στόμα του άδη. 
*  χαρακτηρισμοί που απέδωσαν ο Χριστός και οι Απόστολοι στους ψευδοδιδασκάλους και αιρετικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου