Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Απίστευτο: 11 δυτικές χώρες μάχονται στην Ελλάδα όχι κατά της φτώχειας αλλά για να υιοθετούν παιδιά οι τρανσέξουαλ!


Κάτι δεν πάει καλά στις δυτικές δημοκρατίες: Χθες έντεκα χώρες από αυτές που στο παρελθόν όρθωσαν ανάστημα στον σοβιετικό ολοκληρωτισμό, στην Ελλάδα εμπόδισαν την επικράτηση του κομμουνιστικού καθεστώτος, πλέον έχουν περάσει σε μία φάση πρωτόγνωρης κοινωνικής παρακμής σε σημείο που να εμφανίζονται επισήμως όχι απλά να υποστηρίζουν, αλλά να προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και την τρανσεξουλικότητα!

Χθες, έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά (σε ότι αφορά τις λεσβίες εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος τεχνητής γονιμοποίησης και των gay) με τίτλο "Οικογενειακή Υπόθεση" και με αφίσα, δύο άνδρες (τον Αδάμ και ... τον Αδάμ!) και στη μέση ένα ... παιδάκι με μια κορδέλα σύμφωνο της κοινότητας των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ)!

Οι χώρες που στηρίζουν την παραπάνω "δημοκρατική" εξέλιξη στην Ελλάδα είναι:  ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Σουηδία, Φινλανδία, της Δανία και Καναδάς.

Επίσημα το Athens Pride 2014 που εφέτος έκλεισε δέκα χρόνια ως "θεσμός" "έφερε στο επίκεντρο το αίτημα για τη δυνατότητα δημιουργίας νομικά αναγνωρισμένης οικογένειας".

Η διοργάνωση ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με εργαστήρια πλακάτ, ζωγραφικής και face painting, ενώ στις 7 το απόγευμα άρχισε στο κέντρο της Αθήνας η κεντρική παρέλαση, που είχε ως στόχο τη διαμαρτυρία κατά των διακρίσεων Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ (ΛΟΑΤ). 

Το ότι υποστηρίχθηκε από τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη με δηλώσεις όπως «Η μάχη των δικαιωμάτων κάθε μέρα κερδίζεται. Υπάρχουν οπισθοχωρήσεις καθώς έχουν σηκώσει κεφάλι οι δυνάμεις του μίσους. Θα τους πολεμήσουμε μαζί», σίγουρα δεν είναι περίεργο, ούτε πρωτότυπο. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν (βέβαια η εναλλακτική ήταν το... καρότο και μετά ακολουθούσαν άλλοι/ες), όμως ποιες είναι οι δυνάμεις του μίσους; Αυτοί που επιμένουν να μην υποκύπτουν σε "εναλλακτικές" συμπεριφορές; Και ποιος του είπε ότι πρόκειται περί "μίσους";

Υπάρχουν και άλλα συναισθήματα στην ελληνική κοινωνία, όπως η περιφρόνηση, η αηδία, η σιχαμάρα κλπ κλπ, όχι τόσο για τις επιλογές (αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός το πώς θα χρησιμοποιεί το σώμα του) αλλά για την ωμή προπαγάνδιση και προώθηση ακόμα και σε παιδιά και εφήβους τέτοιων συμπεριφορών.

Διαβάστε την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ζητεί να καταπολεμηθεί στα σχολεία η "φοβία" για τους τρανσέξουαλ και θα καταλάβετε)...

Αλλά το γεγονός ότι βγήκαν ολόκληροι πρεσβευτές δυτικών χωρών που δεν έχουν πει μια κουβέντα μέχρι στιγμής για την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και τέσσερα χρόνια και προπαγανδίζουν ή θέτουν υπό την προστασία τους συμπεριφορές, των ΛΟΑΤ, έ, κάτι δεν πάει καλά.

Να σημειώσουμε ότι το περσινό Gay Pride είχε γίνει υπό την... αιγίδα των ΗΠΑ (που κατάντησε ο προμαχώνας κατά του ολοκληρωτισμού...), ενώ εφέτος την σκυτάλη έλαβαν άλλα "αστέρια": 

«Το φετινό θέμα του Athens Pride έναι πολύ σημαντικό καθώς η ισότητα των διαφορετικών μορφών της σύχγρονης οικογένειας είναι αναγκαία. Στην Αγγλία ο θεσμός του γάμου ισχύει για όλους», υπογράμμισε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Τζον Κίτμερ. 

«Η Πρεσβεία του Καναδά στηρίζει τη διοργάνωση γιατί πιστεύουμε στην αξιοπρέπεια για όλους και τα ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από σεξουαλικό προσανατολισμό και φύλο» επεσήμανε ο πρέσβης του Καναδά, Ρομπερ Πεκ. 

«Ολα τα άτομα ανεξαρτήτως φύλου πρέπει να έχουν το δικαίωμα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως και όλοι οι άλλοι. Πρόκειται για μια συζήτηση που δεν είναι εύκολη αλλά είναι δυαντόν να γίνει. Στην Ολλανδία παλέψαμε για αυτή τη συζήτηση και στο τέλος την κάναμε δυνατή», είπε από την πλευρά του ο Ολλανδός πρέσβης Γιαν Βερστεέγκ.

Οι ιδιοι οι διοργανωτές αναφέρουν για το θέμα: 

«Η Ελληνική Πολιτεία συνεχίζει να μας στερεί και αυτό το δικαίωμα. Μας αρνείται την ισονομία ακόμα και μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 7 Νοεμβρίου 2013, σύμφωνα με την οποία "η Ελλάδα είχε παραβιάσει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αποκλείοντας ζευγάρια του ιδίου φύλου από το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Η ισότιμη πρόσβαση στο οικογενειακό Δίκαιο αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση μιας σύγχρονης δημοκρατίας. H εξαίρεση πολιτών από το Σύμφωνο Συμβίωσης, τον γάμο, την τεκνοποίηση, την παιδοθεσία λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου, σημαίνει τον ουσιαστικό και επιλεκτικό αποκλεισμό τους από την πολιτειακή προστασία και την στέρηση ασφάλειας που αυτή συνεπάγεται. 

Έχει σαν επακόλουθο την δυσχέρενση της σταθερότητας στην προσωπική ζωή, την συναισθηματική όσο κι οικονομική επιβάρυνση στην καθημερινότητα» επισημαίνουν οι διοργανωτές.

 Για το λόγο αυτό, στην αφίσα του Φεστιβάλ Υπερηφάνιας παρουσιάζεται το αρχετυπικό ζευγάρι, ως Αδάμ και Αδάμ, ενωμένους, με το παιδί τους, τον Ερωτα, σαν ένα παράδειγμα LGBT οικογένειας".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://koukfamily.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου