Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ....


ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ.
ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΙ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΦΙΣΩΝ ΠΟΥ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ: ΓΙΟΓΚΑ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ, ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΙΤ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΘΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΑΘΕΟΙ, ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!
ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ.

Χ_Ε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΑΝΑΤΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου