Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εμείς φταίμε για την Κατάντια της Ελλάδος. Καιρός να αλλάξουμε Νοοτροπία




Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική για το δικό μας καλό. Είναι πάρα πολύ εύκολο να τα ρίξουμε όλα στους Κακούς και στους....
Άσχημους Ευρωπαίους, οι οποίοι έχουν στήσει μια Αόρατη, Παγκόσμια και Σατανική Συνωμοσία για να μας γονατίσουν. Οι Έλληνες δεν άκουσαν,δεν είδαν τίποτα τόσα χρόνια. Συνέχιζαν ωστόσο ακάθεκτοι να ψηφίζουν επι 35 χρόνια τα δύο πιο διεφθαρμένα κόμματα στην ιστορία της ανθρωπότητας -ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε άγιοι, όπως και κανένας άλλος λαός. Δεν είμαστε όμως και διάβολοι όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν ορισμένα (εμετικά πολλές φορές) Μέσα της Δυτικής Ευρώπης, τα οποία βρήκαν έναν πολύ βολικό Αποδιοπομπαίο Τράγο στο πρόσωπο της Ελλάδος -λες και στις χώρες τους βαίνουν όλα καλώς και πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που αντιμετωπίζει Κρίση Χρέους. Με λύπη όμως διαπιστώνω, πως ορισμένοι κύριοι εκ των έσω, με φρασεολογία, ύφος και λαϊκισμό που θυμίζει δημαγωγούς παλαίοτερων και αιματοβαμμένων εποχών -και οι οποίοι δυστυχώς μετρούν πλέον χιλιάδες ώρες προβολής στην τηλεόραση- κάνουν τα πάντα για να τους δικαιώσουν.

Πρέπει να το πούμε ανοιχτά. Δεν φταίμε ΜΟΝΟ εμείς, φταίμε όμως ΚΑΙ εμείς, και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Καιρός να αλλάξουμε Πολιτική Κουλτούρα, Νοοτροπία και Συμπεριφορά. Για το καλό της πατρίδος μας. Για την Ελλάδα μας.

Ας το πράξουμε...

http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου