Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Η εταιρεία που έφτιαξε το Zyklon B για το Ολοκαύτωμα των Ναζί έφτιαξε το πρώτο χάπι για την έκτρωση


  Κέβιν και Τερέζα Μπερκ  | 10 Οκτωβρίου 2022 | 12:00 μμ |  Ουάσιγκτον

Από την πτώση του Roe v. Wade και τους αυξημένους περιορισμούς στις αμβλώσεις σε ορισμένες πολιτείες, οι  υποστηρικτές των αμβλώσεων  εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν ευρεία πρόσβαση στη χημική άμβλωση.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, εάν συνεχιστούν οι τρέχουσες  τάσεις  , 7 στις 10 αμβλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν σε τραπέζι άμβλωσης, αλλά σε υπνοδωμάτια και μπάνια σε όλες τις ΗΠΑ με τη χρήση των χαπιών για την άμβλωση μιφεπριστόνη και μισοπροστόλη.

Οι υποστηρικτές των χημικών αμβλώσεων χρησιμοποιούν τη σημαντική επιρροή τους στην ιατρική, τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση για να προστατεύσουν το κοινό από τις ιστορικές ρίζες των χαπιών για τις αμβλώσεις και τους σοβαρούς ψυχολογικούς και σωματικούς κινδύνους για τις γυναίκες.

Αρχικά, ας δούμε τις ναζιστικές ρίζες του χαπιού για την έκτρωση.

Το 1942 οι Ναζί συνήψαν  συνεργασία  με την IG Farben, έναν γερμανικό όμιλο χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών. Οι Ναζί παρείχαν στην εταιρεία αιχμαλώτους για την πολεμική προσπάθεια να κρατήσει το κόστος χαμηλά και τα κέρδη υψηλά.

Οι κρατούμενοι κρατούνταν σε σιτηρέσια σε επίπεδο πείνας και δούλευαν έως ότου ήταν πολύ αδύναμοι για να λειτουργήσουν. Όταν δεν ήταν πλέον χρήσιμοι για το καθεστώς, σκοτώθηκαν με μια ένεση στην καρδιά.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις ειδήσεων υπέρ της ζωής από το LifeNews.com

Στη δεκαετία του 1920 Γερμανοί χημικοί ανέπτυξαν το  Zyklon B , αρχικά για χρήση ως εντομοκτόνο. Η IG Farben αγόρασε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Zyklon B, και αργότερα το χρησιμοποίησε για να βγάλει αέρια σε εκατομμύρια Εβραίους και άλλους κρατούμενους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μετά τον πόλεμο η IG Farben άλλαξε το όνομά της σε  Hoechst AG . Μία από τις θυγατρικές της Hoechst, η  Roussel Uclaf , είναι η γαλλική εταιρεία που ανέπτυξε το χάπι για την άμβλωση.

Πώς το χάπι για την έκτρωση τερματίζει μια εγκυμοσύνη;

Το RU486 ξεκινά μια διαδικασία παρόμοια με μια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε από τον IG Farben και τους Ναζί σε κρατούμενους στα στρατόπεδα εργασίας σκλάβων τους: λιμοκτονία.

Το RU486 στέλνει ένα χημικό μήνυμα στο σώμα μιας μητέρας που  διακόπτει  την προετοιμασία της μήτρας για το αναπτυσσόμενο μωρό της. Το παιδί, στερημένο από τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, πεθαίνει από την πείνα. Το μωρό αποσπάται και παρασύρεται από το σώμα μαζί με την σάπια επένδυση της μήτρας.

Τα ζευγάρια σήμερα συχνά εκλογικεύουν ότι το χάπι για την άμβλωση προκαλεί απλώς μια πρόωρη αποβολή. Μπαίνουν στον πειρασμό να δουν τα χάπια ως μια ευκολότερη λύση από μια ιατρική διαδικασία στο κέντρο αμβλώσεων.

Στην πραγματικότητα, η πραγματική εμπειρία του χαπιού για την έκτρωση μπορεί να είναι ένα συγκλονιστικό και τραυματικό γεγονός. Μια γυναίκα θυμάται την χημική της άμβλωση:

«Ήμουν έξι εβδομάδων έγκυος και μετά από μια παρατεταμένη περίοδο έντονων κράμπες το παιδί γεννήθηκε στο μπάνιο μας. Ο σύντροφός μου έπρεπε να ψαρέψει το μικροσκοπικό παιδί από την τουαλέτα».

Ο πατέρας έθαψε το παιδί στην πίσω αυλή τους. Επισκεπτόταν συχνά τον «τόπο του τάφου» καθώς αγωνιζόταν να επεξεργαστεί τη θλίψη και το τραύμα αυτού του γεγονότος.

Βρήκαν σημαντική συναισθηματική και πνευματική θεραπεία αυτής της εμπειρίας παρακολουθώντας ένα  πρόγραμμα αποκατάστασης από την άμβλωση , αλλά παραμένουν βαθιά πληγωμένοι από αυτή την εμπειρία αποβολής.

Οι γυναίκες και οι άνδρες σύντροφοι που συνδέονται στενά με το γεγονός της άμβλωσης, μπορεί να διαπιστώσουν ότι ο ασφαλής χώρος και το καταφύγιό τους, το σπίτι τους, είναι τώρα ο τόπος των επώδυνων και  τραυματικών συναισθημάτων και αναμνήσεων  που σχετίζονται με την εμπειρία της άμβλωσης.

Τα χάπια αποβολής συνδέονται επίσης με σοβαρούς ιατρικούς κινδύνους και επιπλοκές.

Το  Ινστιτούτο Charlotte Lozier  δημοσίευσε μια  πρώτη στο είδος του διαχρονική μελέτη  δεδομένων αξιώσεων Medicaid από 17 πολιτείες όπου τα κεφάλαια των φορολογουμένων του κράτους πληρώνουν για την άμβλωση.

Μετά την ανάλυση των δεδομένων, οι ερευνητές  ανέφεραν :

  • Το ποσοστό των επισκέψεων ER που σχετίζονται με την άμβλωση μετά από χημική άμβλωση αυξήθηκε κατά 507% από το 2002-2015.
  • Η χημική άμβλωση αύξησε σημαντικά τον κίνδυνο επίσκεψης στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.  Εντός 30 ημερών από μια χημική έκτρωση, σε σύγκριση με τα ποσοστά μετά από μια χειρουργική άμβλωση:
    • 22% μεγαλύτερος κίνδυνος επίσκεψης ER για οποιονδήποτε λόγο.
    • 53% μεγαλύτερος κίνδυνος επίσκεψης ER για λόγους που σχετίζονται με άμβλωση.
    • Διπλάσιες πιθανότητες εισαγωγής για χειρουργική επέμβαση για ημιτελή έκτρωση.

Πρέπει να αυξήσουμε τις προσπάθειές μας για την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με τις χημικές αμβλώσεις. Οι γυναίκες και οι σύντροφοί τους πρέπει να κατανοήσουν τις ψυχολογικές και σωματικές επιπλοκές των αμβλώσεων στο σπίτι και τον πιθανό ατομικό και σχεσιακό αντίκτυπο του τοκετού και του τοκετού πρώιμης εγκυμοσύνης στο σπίτι.

Είναι σημαντικό τον Νοέμβριο να εκλεγούν εκπρόσωποι που κατανοούν τους κινδύνους που συνδέονται με τις χημικές αμβλώσεις και αγωνίζονται για την προστασία του κοινού. Οι κοινότητές μας, ειδικά οι ευάλωτοι ανήλικοι και οι νεαροί ενήλικες, χρειάζονται νόμους και πολιτικές που περιορίζουν την εύκολη πρόσβαση μέσω ταχυδρομείου ή εξωχρηματιστηριακών σε αυτές τις επιβλαβείς χημικές ουσίες που λιμοκτονούν τα μωρά.

Σημείωση LifeNews: Η Theresa Burke, Ph.D., και ο Kevin Burke, LSW, είναι οι ιδρυτές του Rachel's Vineyard, King of Prussia, και ποιμαντικοί συνεργάτες των Priests for Life. Είναι συν-συγγραφείς του  Rivers of Blood/Oceans of Mercy.

https://www.lifenews.com/2022/10/10/company-that-made-zyklon-b-for-nazi-holocaust-made-the-first-abortion-pill/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου