Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σπαρακτικές εικόνες δείχνουν αγέννητο μωρό 26 εβδομάδων που σκοτώθηκε σε έκτρωση

 Micaiah Bilger

  | 10 Οκτωβρίου 2022 | 22:31 |  Ουάσιγκτον

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι εικόνες ενός μωρού που έχει αποβληθεί εμφανίζονται πιο κάτω σε αυτήν τη σελίδα. Εάν δεν θέλετε να τα δείτε, μην κάνετε κύλιση προς τα κάτω στο πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα αυτό το έτος στο επιστημονικό περιοδικό Molecular Cytogenetic εξέθεσαν τον φρικτό και περιττό θάνατο ενός βιώσιμου, καθυστερημένου κοριτσιού σε έκτρωση.

Οι εικόνες,  που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στο Live Action News , δείχνουν ένα μικρό κοριτσάκι με μικρά δάχτυλα των χεριών και ποδιών, αυτιά, χείλη, βλέφαρα και μαλλιά να μεγαλώνουν στο κεφάλι του.

Οι ερευνητές είπαν ότι το κορίτσι αποβλήθηκε στις 26 εβδομάδες και τρεις ημέρες εγκυμοσύνης, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν βιώσιμο εκτός μήτρας και ικανό να αισθάνεται πόνο. Τα πρόωρα μωρά έχουν επιβιώσει  ήδη από την 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης .

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις ειδήσεων υπέρ της ζωής από το LifeNews.com

Σύμφωνα με τη μελέτη , που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο, το κοριτσάκι αποβλήθηκε αφού διαγνώστηκε με Βραχυδακτυλία, μια γενετική διαταραχή που προκαλεί δυσπλασίες στα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών. Η μητέρα του κοριτσιού έχει επίσης τη διαταραχή, η οποία δεν είναι θανατηφόρα ούτε αλλάζει σημαντικά τη ζωή.

Δείτε περισσότερα από την έκθεση:

Η [βραχυδακτυλία] μπορεί να εμφανιστεί μόνη της ή ως μέρος ενός πολύπλοκου συνδρόμου και υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες. Σε αυτή την περίπτωση, τόσο η μητέρα όσο και το παιδί εμφάνισαν BD τύπου A2 χωρίς να έχουν βρεθεί άλλες γενετικές αιτίες. Ένα υπερηχογράφημα στις 23 εβδομάδες και μία ημέρα δεν βρήκε καμία δομική ανωμαλία αν και φαινόταν ότι υπήρχε περιορισμός της ανάπτυξης του εμβρύου. 

Η εξέταση του μωρού που αποβλήθηκε αποκάλυψε δυσμορφισμό του προσώπου με επίπεδη ρινική γέφυρα, διευρυμένη άκρη της μύτης, μικρότερη άνω γνάθο, ζυγωματικά και κόγχες ματιών, κοντό φίλτρο (αυλάκι στο άνω χείλος) και χαμηλά αυτιά. καθώς έλειπε το κόκαλο και το νύχι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Και για αυτές τις ανωμαλίες, κρίθηκε ανάξια ζωής.

Η μελέτη προέρχεται από το National Key R&D Program of China, ένα ερευνητικό πρόγραμμα στο First Maternity and Infant Hospital της Σαγκάης. Οι αμβλώσεις είναι νόμιμες για οποιονδήποτε λόγο μέχρι τη γέννηση στην Κίνα. Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση έχει  κατηγορηθεί για εκατομμύρια αναγκαστικές και εξαναγκαστικές αμβλώσεις  και στειρώσεις από τη δεκαετία του 1980,  ειδικά σε μειονοτικούς πληθυσμούς  και σε οικογένειες με περισσότερα από ένα ή δύο παιδιά.

Η Live Action απέδωσε στον ακτιβιστή υπέρ της ζωής anti.abortion.flowerchild ότι αρχικά αποκάλυψε τον θάνατο του κοριτσιού από έκτρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου