Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σοκαριστική μεταθανάτια εμπειρία από μια κομμουνίστρια που κορόιδευε παπ...


σχόλιο:
Mpartza M.

Η ιστορία είναι αληθινή. Την είχα διαβάσει κι εγώ. Στο διαδίκτυο υπάρχουν φωτογραφίες της γυναίκας αυτής ακόμη και η ληξιαρχική πράξη θανάτου της. Ο γιος της έγινε ιερέας αργότερα. 

Περισσότερο με συγκλόνισε η φράση της: "Πώς και γιατί είμαστε δύο?" καθώς και η στιγμή που τελικά συνειδητοποίησε ότι πέθανε. Βλέπετε επειδή δεν πίστευε στην ύπαρξη της ψυχής, της πήρε κάποια ώρα να καταλάβει ότι το σώμα νεκρώθηκε αλλά αυτά που ζει και βλέπει και ακούει και βιώνει όλα ετούτα τα συγκλονιστικά ήταν η ψυχή της...

Η γυναίκα αυτή έμεινε 3 μέρες στο νεκροτομείο και πάνω στο νεκρό της σώμα οι γιατροί όλες αυτές τις μέρες έκαμαν τομές...καταλαβαίνετε τί εννοώ ... μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση ...

Μεγάλο το σοκ και των γιατρών οι οποίοι κατέθεσαν για όλα αυτά και οι μαρτυρίες τους δημοσιεύτηκαν στον τύπο της εποχής. 

Κι όμως κατ' εντολή Θεού η ψυχή της γύρισε στο σώμα αφού πρώτα είδε όλα όσα μας εξιστορεί. 

Δοξασμένο το όνομα του Κυρίου εις του αιώνας των αιώνων. Κύριε ελέησε μας κι εμάς. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου