Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ… ΚΑΙ… ΜΑΣΟΝΙΑ



 
Όσοι έτυχε να διαβάσετε για την διαχρονική Δυτική αποστασία και την εμπάθεια κατά της Ρωμιοσύνης και περί της Αντιρατσιστικής και Παντελεήμονος Ορθοδοξίας , πιθανόν να σας δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.
.

… Άραγε, ο εξιδανικευμένος Δυτικός Πολιτισμός να ήταν τόσο άθρησκος, κοσμικός και ανθρωπιστικός όσο λανσάρεται;;;

 … Άραγε, ποια κοινή “μυστική” θρησκεία να ασπάζονταν οι επικυρίαρχοι της
Οικουμένης;;;

 

… Άραγε, τα δύο κυρίαρχα πολιτικοκοινωνικά ρεύματα των περασμένων δύο αιώνων, ο φιλελευθεριστικός Καπιταλισμός και ο προλεταριακός Σοσιαλκομμουνισμός, να ήταν γεννήματα της αυτής “θρησκευτικής” μήτρας;;;

 

… Άραγε, τί κοινό “μυστικό”… συνέδεε τους Ευρωπαίους, τους Ρώσους και τους Αμερικανούς οικονομικούς μεγιστάνες και τους πολιτικούς κολοσσούς των περασμένων αιώνων;;; Τους Ρώσους μπολσεβίκους αξιωματικούς των φρικτών γκούλαγκς και τους αξιωματικούς του αμερικανικού εμφυλίου;;; Τους μεγάλους και τρανούς διανοητές, με τους επαναστάτες της Λατινικής Αμερικής και της ιταλικής… ΜΑFIA;;;

 

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, όχι μέσα από κάποιες νέες συνομωσιολογικές θεωρίες, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗΣ “ΠΕΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ”!!!

 

ΕΜΠΡΟΣ… ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ…

Η συνέχεια ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ για υποψιασμένους και όχι μόνον!!! Άρθρο του Ρωμανού  Ξενοφάνουc  Ανδρούτσου


http://olympia.gr/ 

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου