Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νιγηρία: 19 νεκροί από τη Μπόκο Χάραμ


19 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή από ισλαμιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, οι οποίοι φορούσαν στολές στρατιωτών, στην βορειοανατολική Νιγηρία, κοντά στα σύνορα με το Καμερούν, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.
Από προηγούμενη επίθεση της Μπόκο Χαράμ, στη Νιγηρία. PIUS UTOMI EKPEI / AFPΑπό προηγούμενη επίθεση της Μπόκο Χαράμ, στη Νιγηρία. PIUS UTOMI EKPEI / AFP
"Βρήκαμε 19 πτώματα στον τόπο της επίθεσης που πραγματοποίησαν οι άνδρες της Μπόκο Χαράμ", δήλωσε παράλληλα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μούσα Άμπουρ, ένας αξιωματούχος τοπικής πολιτοφυλακής.
 
Οι δράστες της επίθεσης, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, απέκλεισαν σήμερα το πρωί τον δρόμο κοντά στην πόλη Λογκούμανι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τα σύνορα με το Καμερούν, και σκότωσαν 19 αυτοκινητιστές όπως και πυρπόλησαν τρία φορτηγά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου