Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους αποκαλύπτονται οι στόχοι του Γερμανικού περιοδικού "FOCUS" Προκαλεί ξανά με την προπαγάνδα του κατά της Ελλάδας



Μετά την άσεμνη χειρονομία της Αφροδίτης της Μήλου και την "βυθισμένη Ακρόπολη" το γερμανικό περιοδικό Focus επιτέλους αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο όλο αυτό το διάστημα λοιδορεί την Ελλάδα με συνεχή δημοσιεύματα: κάνει προπαγάνδα υπερ της εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ και ταυτόχρονα στηρίζει την είσοδο της Τουρκίας σε αυτήν!

Το χθεσινό editorial του περιοδικού είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό. Ο Uli Dönch , διευθυντής του περιοδικού γράφει: «Μια προβληματική αφήνει τη ζώνη του ευρώ και αντικαθίσταται από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη χώρα» διερωτώμενος κατά πόσο είναι ρεαλιστικό κάτι τέτοιο.

«Για τους περισσότερους, η ιδέα μπορεί να είναι ένα σοκ. Ένα μουσουλμανικό κράτος στην χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση» παραδέχεται. Προσθέτει όμως ότι καθαρά οικονομικούς όρους η ένταξη της Τουρκίας θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση: «Αν όχι η Τουρκία, ποιος άλλος;».

Στη συνέχεια αντιπαραβάλλει την ανθηρή οικονομία της Τουρκίας σε σχέση με την ελληνική , προσπαθώντας να απαξιώσει την χώρα μας. Βέβαια ξεχνά να γράψει για τις καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που γίνονται μαζικά στην γείτονα, όπως και για τη "προβληματική" της Δημοκρατία γράφοντας: «Φαντάζεστε ότι όλα αυτά «ζυγίζουν όσο παλιότερα;»!

Τέλος ο Dönch διατρανώνει την άποψη του:«Διώξτε τα κράτη-παρίες και φωνάξτε την Τουρκία. Θα χάσουμε την ευκαιρία και θα καθορίζουν την τύχη της Ευρώπης τα PIGS(, όπως η Ελλάδα».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς αφού το περιοδικό ,μέσω του Διευθυντή του μάλιστα ,αποκάλυψε τις προθέσεις της προπαγάνδας του που εκφράζονται σορηδόν με εθχρικά προς την χώρα μας δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου