Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Δηλαδή τόσο καιρό τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα;;; ΔΗΛΑΔΗ , ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΖΟΥΜΕ ΜΩΡΑ;

 


Και ξεκινάμε:

hek293Αρχικά το ΗΕΚ 293 cells (Human Embryonic Kidney 293 cells = Ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα 293είναι μια ειδική κυτταρική γραμμή που προέρχεται από ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα (από αποβαλλόμενα έμβρυα) από ανθρώπους ακόμα και από ζώα. Τα κύτταρα ΗΕΚ 293 είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν και να μετατραπούν. Επίσης, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε έρευνες στην κυτταρική βιολογία για πολλά χρόνια. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται από βιομηχανίες βιοτεχνολογίας για την παραγωγή θεραπευτικών πρωτεϊνών και ιών για γονιδιακή θεραπεία.

Alex J. van der EbΤα κύτταρα ΗΕΚ 293 παρήχθησαν το 1973 από μετασχηματισμό των καλλιεργειών φυσιολογικών ανθρώπινων εμβρυϊκών κυττάρων νεφρού με διατμημένο αδενοϊό 5 DNA στο εργαστήριο Alex van der Eb στο Leiden, Ολλανδία. Τα ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα λαμβάνονται από μόνο φαινομενικά υγιή έμβρυα νόμιμα κατά το ολλανδικό δίκαιο και η ταυτότητα της μητέρας και ο λόγος της έκτρωσης δεν γίνονται γνωστά.

SenomyxΈρχεται με την Ιδρυση της η Αμερικανική εταιρεία Βιοτεχνολογίας Senomyx το 1999 η οποία ασχολείται με την ενίσχυση γεύσεων και αρωμάτων στα τρόφιμα.  Η εταιρεία βάζει μπρος την senomyx ktirioανακάλυψη της, σε συνδυασμό των χημικών και φυσικών γεύσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και πρωτεΐνες και τα κύτταρα που λαμβάνονται από τα ανθρώπινα έμβρυα (από αποβολλές) θα κάνει καλύτερη τη γεύση των τροφίμων. Δεν αργεί και υπογράφει με τις εταιρείες PepsiCo, Cadbury, Kraft, Starbucks, Solae, Nestlé και Campbell όπου είναι απλά ένα μικρό μερίδιο του πελατολογίου τους.

Φυσικά… η λήψη αυτών των ουσιών αλλάζει, ή καλύτερα μεταλλάσει την ανθρώπινη συμπεριφορά, εκτός του ότι αλλάζει εν αγνοία μας την δίαιτα μας κυριολέκτικα σε καννιβαλιστική, μια και καταναλώνουμε ανθρώπινα κύτταρα μέσα από σόδες – αναψυκτικά σοκολάτες κλπ κλπ.

Στα παρακάτω links θα δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα των εταιρειών που έχουν συνεργαστεί και που δυστυχώς τα βρίσκουμε και στα Super Markets. Κάντε κλικ στο καθένα πάνω και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προϊόντα τους.

  1. http://origin-www.pepsico.com/brands
  2. https://www.cadbury.co.uk/products
  3. http://www.kraftrecipes.com/products/productmain.aspx
  4. http://store.starbucks.com/
  5. http://www.campbellsoupcompany.com/campbell-brands/
  6. http://www.nestle.com/brands/brandssearchlist?char=A

***Σαφώς πριν αναρτήσουμε τέτοιο άρθρο , κάναμε έρευνες παντού και φυσικά και στο wikipedia καθώς είναι το πιο γνωστό μέσο για άμεση εύρεση πληροφοριών.  Βρήκαμε πληροφορίες αλλά ήταν γραμμένες μόνο στα Αγγλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά και Σουηδικά. Το αναφέρουμε αυτό για να αποδείξουμε την έλλειψη πληροφορίας που υπάρχει στον κόσμο, διότι κανείς δεν είναι υποχρέωμενος να ξέρει τις προαναφερόμενες ξένες γλώσσες.

Δυστυχώς , παρακάτω θα δείτε εικόνες διαμαρτυρίας και απογοητεύσης, από μία έρευνα που κάναμε. Εμάς το όλο θέμα μας εκνεύρισε και μας αηδίασε ταυτόχρονα. Κι αναρωτηθήκαμε για πόσο πειραματόζωα μας περνάνε άραγε;;;

Υπάρχουν ακόμα πιο απαγορευμένα φρισκιαστικές εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε, πατώντας τη λέξη Senomyx ή Senomyx Products στην αναζήτηση της google – εικόνες (images) . 

 

 http://www.toksereisoti.gr/hek293/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου