Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Οι Η.Π.Α. λένε ότι τα Ιεροσόλυμα δεν ανήκουν στο Ισραήλ. (Κρατήστε αυτή την είδηση)

Δικαίωση του Λιακόπουλου.                                                            Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Twitter Submit to LinkedIn

gfetrΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη
Προχθές (Τρίτη) στις ΗΠΑ βγήκε μια απόφαση που ίσως να είναι το πρώτο βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ.
Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο νόμος του 2002 στις ΗΠΑ που απαιτούσε το State departement να καταγράφεται ως τόπος γέννησης το Ισραήλ σε όσους είχαν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ.
Με απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου των ΗΠΑ που πάρθηκε την Τρίτη, έκρινε πως οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Ιερουσαλήμ και όχι το Ισραήλ.
Σας είχα πει τότε με τα γεγονότα της Λιβύης, ότι έρχεται η σειρά του Ισραήλ και ότι τα Ιεροσόλυμα θα δοθούν στην εποπτεία του ΟΗΕ και ο νατοϊκός στρατός θα πάρει ακόμη και δια της βίας την περιοχή.
Ακούγεται περίεργο αφού όλοι έμαθαν να λένε ότι οι  Εβραίοι κάνουν κουμάντο, αλλά με σαφήνεια είπε ο Χριστός ότι "θα σας δείξω την συναγωγή του σατανά, μέσα στην οποία θα είναι όλοι εκείνοι που θα λένε ότι είναι Εβραίοι και δεν θα είναι".
Να λοιπόν που επίσημα και με δικαστική απόφαση, τα Ιεροσόλυμα για τις ΗΠΑ δεν ανήκουν στο Ισραήλ.
Την υπόθεση είχε πάει στα δικαστήρια η οικογένεια του Menachem Binyamin Zivotofsky, 10 ετών που πήγαν να του βγάλουν διαβατήριο και έβαλαν τόπος γέννησης Ιεροσόλυμα Ισραήλ, και το αμερικανικό κράτος το διόρθωσε σε σκέτο Ιεροσόλυμα και όχι Ισραήλ,επειδή τα Ιεροσόλυμα δεν θεωρούνται μέρος του Ισραήλ.
Μα... θα πει κανείς, δεν κάνουν κουμάντο οι "Εβραίοι";
Να λοιπόν που δεν κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι,  αλλά άλλοι, που είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι ζουν ανάμεσά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : 

Δεν τους ενδιαφέρει η Συρία, αλλά η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα

Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Twitter Submit to LinkedIn

obama-bumsΤου Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Το παζλ ολοκληρώνεται. Το σχέδιο ελέγχου της περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα, την μέλλουσα παγκόσμια πρωτεύουσα φθάνει στο τέλος του.
Με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας την οποία θα καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικάσίες.
Το κλασικό παραμύθι με τα δήθεν χημικά όπλα που χρησιμοποιούν μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες που πολέμησαν στο Κοσυφοπέδιο και ίσως συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας, έχει επίσης παρουσιαστεί.
Με το καθάρισμα και της Ιορδανίας, μετά οι ειρηνευτικές (!!!!!!!!) δυνάμεις του ΟΗΕ θα μπουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.
Θα ακολουθήσει κατα πάσα πιθανότητα η ανακύρηξη των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ και την UNESCO, σε παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και της ελπίδας.
Όπως μάλιστα πάνε τα πράγματα, μέχρι να γίνουν αυτά, ίσως μέχρι το 2016, ξαναλέω ίσως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, η φτώχεια και η οικονομικλή κατάρρευση θα οργιάζουν παντού.
Τότε,ένας πολύ μεγάλος οικονομικός οργανισμός, η ΜΗΤΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MOTHER COMPANY), θα αναλάβει μέσα στο 2017 το παγκόσμιο χρέος και επομένως τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας.
Αυτό βέβαια ακούγεται ότι είναι το σχέδιο. Τα σχέδια του κακού όμως μιά ζωή δεν βγαίνανε, αφού όπως λέει η αγαπημένη ρήση του γέροντος Παϊσίου, όλοι έχουν τα σχέδιά τους, θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.
 prisonplanet.gr

* [Υ.Σ. XarasEuaggelia: 
Από τις προφητείες απορρέει ότι: 
* [Ο αντίχριστος (πολιτικός ηγέτης) θα έρθει στο όνομα της ειρήνης, θα λάβει τη θέση του προέδρου του Ο.Η.Ε. και θα τον στέψει ο πάπας (πνευματικός ηγέτης), στην Ιερουσαλήμ]
Αναμένεται όμως να μεσολαβήσει μία παράταση χρόνου η οποία θα δοθεί για την αναλαμπή και την μεταλαμπάδευση της ορθοδοξίας.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου