Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έξι μετάλλια η Ελλάδα στην Ιππασία στα special olympics



http://www.athens2011.org/images-n/sports/equestrian.jpeg 
ΛΑΜΨΗ μεταλλίων από την Ελληνική ομάδα της Ιππασίας στους αγώνες που διεξάγονται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Έφτασαν τα έξι τα μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία είναι χρυσά, το ένα ασημένιο και τα δύο χάλκινα.
Το χρυσό μετάλλιο στην
κατηγορία CI_4 κατέκτησε ο Νίκος Παγάνης από τις Σέρρες, και το ασημένιο στην ίδια κατηγορία η Χρυσάνθη Χατζηεμμανουήλ. Στην τέταρτη θέση κατατάχθηκε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης. Ο Παγάνης είναι 25 χρόνων και ασχολείται με την ιππασία 3 χρόνια. Συμμετέχει σε αγώνες για τρίτη φορά. Αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή του Στέλιο και τη φίλη του Μαρία. Δηλώνει φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ αν και όπως λέει « η υπόλοιπη οικογένεια είναι όλη με τον Παναθηναϊκό». Ο Νίκος έχει δυο αδέλφια και του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Η Χρυσάνθη κάνει τρία χρόνια Ιππασία και αγαπάει πολύ τα άλογα.

Η Πασχαλία Κουκούλη κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία BI_4. Είναι μόλις 14 ετών, και εκπλήρωσε όπως είπε το όνειρό της.
Στην κατηγορία CS_2, η Μαρία Μανόλα πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, και η Μαρία Ελένη Φτάκα μοιράστηκε την τρίτη θέση με τoν Ιρλανδό, John Loughnane. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Αντώνης Τσακλάνος στην κατηγορία CS_1.

Η Μανόλα όπως και η Φτάκα βρίσκονται στο Θεραπευτικό Κέντρο Σ.Θ.Ι.Ε. στο Γουδί και για να φτάσουν στο βάθρο προπονήθηκαν από έξι μήνες. Έχουν ακόμα από δυο αδέλφια. Ο Τσακλάνος, έχει έναν ακόμα αδελφό και ανήκει με τη σειρά του στο Σ.Θ.Ι.Ε.

Στην κατηγορία CS_1, τέταρτη ήταν η Νιόβη Δρυμούση. Συμμετέχει πρώτη φορά σε μεγάλους αγώνες και προπονείται τους έξι τελευταίους μήνες. Χαίρεται πολύ που βρίσκεται με άλλα παιδιά και δημιουργεί καινούργιους φίλους.
 Share


Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/06/special-olympics_29.html#ixzz1QgiNaTHh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου