Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων)




Το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) είναι αυτοδιοικούμενο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και λειτουργεί από το 1983, με την ίδρυση της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης ελληνικής θεραπευτικής κοινότητας. Εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 3.000 άτομα, χρήστες και μέλη οικογενειών, χάρη σε ένα δίκτυο περισσότερων από 90 μονάδων σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Εθελοντές: Ευαισθητοποιημένοι πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στον έργο του ΚΕΘΕΑ μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, μετά από εκπαίδευση και κάτω από τη συνεχή εποπτεία και στήριξη του προσωπικού. Πολύπλευρα συμβάλλουν στο έργο του ΚΕΘΕΑ και οι εθελοντικοί σύλλογοι οικογένειας των θεραπευτικών του προγραμμάτων με δραστηριότητες όπως η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προσέλκυση δωρεών, η προσφορά προσωπικής εργασίας (π.χ στη διαμόρφωση κτηρίων για νέες μονάδες, την οργάνωση εκδηλώσεων κ.ά.).

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΕΘΕΑ 2011
Εξήντα αφίσες με «καθαρό» μήνυμα θα βρείτε στο ημερολόγιο του ΚΕΘΕΑ για το 2011. Αφίσες φιλοτεχνημένες από σκιτσογράφους, εικαστικούς, γραφίστες, εθελοντές και πρώην χρήστες ουσιών, οι οποίες δημιουργήθηκαν για το ΚΕΘΕΑ, το φορέα των θεραπευτικών κοινοτήτων, στη διάρκεια των τριών δεκαετιών λειτουργίας του. Ένα συλλεκτικό ημερολόγιο που μέσα από την τέχνη της αφίσας παρουσιάζει το πρόβλημα της εξάρτησης και τις προσπάθειες για την αντιμετώπισή του. Το ημερολόγιο σχεδιάστηκε και τυπώθηκε στο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ, τη σύγχρονη παραγωγική μονάδα γραφικών τεχνών του ΚΕΘΕΑ, η οποία παρέχει επαγγελματική κατάρτιση σε μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων και ενισχύει τα έσοδα του οργανισμού. Αγοράζοντας το ημερολόγιο του ΚΕΘΕΑ για το 2011 το βοηθάτε να συνεχίσει να υποστηρίζει όσους αγωνίζονται να επιστρέψουν στη ζωή και να επανενταχθούν στην κοινωνία. (Πληροφορίες πως θα το αγοράσετε εδώ:http://www.kethea.gr/ )

Αντιμετωπίζετε Πρόβλημα;
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα χρήσης ουσιών και χρειάζεστε υποστήριξη ή αν κάποιος δικός σας έχει εμπλακεί στη χρήση, μπορείτε να καλέσετε, με αστική χρέωση από κάθε σημείο της χώρας, το 1145 - Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

Πληροφορίες: Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
Τμήμα Ενημέρωσης / Σορβόλου 24 Τ.Κ. 116 36 ΑΘΗΝΑ
τηλ.: 210-9241993-6, Fax: 210-9241986 / E-mail: admin@kethea.gr /http://www.kethea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου