Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Δύο μέσα θα μεταχειρισθεί ο Αντίχριστος για να πλανήσει τους κατοίκους όλης της γης και να τους κάνει τελείως δικούς του. Το πρώτο είναι η εικόνα του, η οποία θα παρουσιάσει θαυματουργικές ιδιότητες. Θα δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, (είναι το δεύτερο θηρίο, ο ψευδοπροφήτης, όπως ονομάζεται). Η εικόνα θα μιλάει και θα προσκαλεί τους ανθρώπους να την προσκυνήσουν και όποιος δεν την προσκυνάει, θα θανατώνεται από την ίδια την εικόνα. Έτσι θα λυγίσουν όλοι εκείνοι που δεν δέχθηκαν «την αγάπην της αληθείας» για να σωθούν, και θα πλανηθούν και θα προσκυνήσουν την εικόνα του αντιχρίστου.

Το δεύτερο μέσο που θα χρησιμοποιήσει ο Αντίχριστος για να κάνει τους ανθρώπους τελείως δικούς του, είναι το χάραγμα με κωδικό αριθμό 666. Το χάραγμα είναι ένας νέος κωδικός τρόπος παραστάσεως αριθμών, που είναι άσχετος με τους ήδη υπάρχοντες τρόπους, τον αραβικό 1,2,3, κ.λ.π., τον ελληνικό α,β,γ,ι,κ, κ.λ.π., και τον λατινικό Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, ΙV, Χ κ.λ.π.

Ο τρόπος παραστάσεως των αριθμών με γραμμές, είναι το λεγόμενο Bar – code system. Με το γραμμικό αυτό σύστημα, η διπλή γραμμή παριστάνει τον αριθμό 6. Έτσι βλέπουμε σε όλα τα προϊόντα, τα εμπορεύσιμα, ένα γραμμικό σύστημα στο οποίο υπάρχουν μονίμως μία διπλή γραμμή στο ένα άκρο, μία στο μέσον και μία στο άλλο άκρο, που εξέχουν συνήθως λίγο προς τα κάτω. Αυτή η διπλή γραμμή είναι το 666.

Είναι ο κωδικός αριθμός με τον οποίο εργάζεται το Bar – code system. Αυτό το σύστημα ήδη χρησιμοποιείται στις πλαστικές κάρτες και σε κάθε κάρτα πληρωμής και εισπράξεως. Μετά την εξάπλωση αυτού του είδους των καρτών σε όλο τον κόσμο και της επιβολής και των νέων ταυτοτήτων με τον αριθμό 666, ο Αντίχριστος θα επιβάλλει σε όλους τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους όλων των κοινωνικών τάξεων, χωρίς καμία εξαίρεση, να δεχθούν το χάραγμα αυτό να το λάβουν στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπο και να αντικαταστήσει όλες τις πλαστικές κάρτες και όλες τις ταυτότητες.

Έτσι όλοι χωρίς καμία εξαίρεση, πλούσιοι και φτωχοί, αφεντικά και υπάλληλοι, εργάτες και αγρότες, μικροί και μεγάλοι, θα υποχρεωθούν να βάλουν στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπο το χάραγμα, με τον κωδικό αριθμό 666. Όλοι θα βάλουν αυτό το χάραγμα, διότι αυτό θα αντικαταστήσει τις ταυτότητες, με το πρόσχημα ότι δεν θα τις χάνουν, όπως και τις κάρτες πληρωμής και εισπράξεως.

Αν λάβουμε υπόψη ότι το χρήμα δεν θα κυκλοφορεί πλέον, παρά μόνο δια μέσου του χαράγματος αυτού, καταλαβαίνουμε πόσο απλό θα είναι το γεγονός που μας περιγράφει η Αποκάλυψη, ότι δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει, ή να πουλήσει, χωρίς αυτό το χάραγμα στο δεξί του χέρι, ή στο μέτωπο. Ο Αντίχριστος νομίμως θα αποκλείσει κάθε άνθρωπο που δεν θα δεχθεί να βάλει το χάραγμα στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο, από κάθε συναλλαγή. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει, ούτε να πουλήσει χωρίς αυτό το χάραγμα. Και σήμερα κανείς δεν μπορεί να εισπράξει, από την τράπεζα ένα οποιοδήποτε ποσό δικαιούται, χωρίς την ταυτότητα του.

15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ δοῦναι πνεῦμα τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ἵνα ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσιν τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου ἀποκτανθῶσιν.
16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπον αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.


http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου