Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ας βοηθήσουμε μόνο με 3€ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο




ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ΦΙΛΥΡΟ 

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς, δεν έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Σκοπός του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξη των παιδιών στη βάση της Ελληνο-ορθόδοξης Παράδοσης και των αρχών της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας. Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φαντασθεί. Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.

Ο βασικός στόχος του Σωματείου «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», είναι η μόνιμη και μακρόχρονη παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξης παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που υπόκεινται σε κακομεταχείριση με βάση τις αρχές της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
Οι ανάγκες μας είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται. Πιστεύουμε όμως ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας συμπαράσταση θα συνεχίσουμε το έργο μας. Ελάτε μια μέρα στο Παιδικό μας Χωριό για να μας γνωρίσετε.
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:

Καλώντας από σταθερό τηλέφωνο τον αριθμό
901 11 176 176
συμμετέχετε με ένα μικρό ποσό σ’ ένα μεγάλο έργο.
Με κάθε σας κλήση προσφέρετε μέσω του ΟΤΕ  3 € στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

- Βοηθήστε με την προσωπική σας συμμετοχή.
- Προσφέρετε την οικονομική σας βοήθεια με τη μορφή :
  Ετήσιας συνδρομής που είναι 20 € ... με χορηγίες ή με κάποιους τρόπους που εσείς θα μας υποδείξετε.

Περισσότερες πληροφορίες:
Ελληνικό Παιδικό Χωριό
Γραφεία: Κεραμοπούλου 11 (πλατεία Αγ.Σοφίας) 54622 Θεσσαλονίκη /Τ.Θ. 17527 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 233033, 2310 233773 Fax: 2310 233802, 2310 677556, 2310 678460 Fax: 2310 687213, e-mail: info@paidikoxorio.gr , η ιστοσελίδα του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο είναι:http://paidikoxorio.gr/site/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου