Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ομάδα των ΑΑΑ Αλκολικών (ΑΑΑ=ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ) στην Ελλάδα, τι προσφέρουν και που θα τους βρείτε



ΑΑΑ - ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που παραδεχτήκαμε ότι γίναμε ανίσχυροι από τη χρήση του αλκοόλ κι ότι έτσι χάσαμε τον έλεγχο της ζωής μας. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα στην εξάρτηση, με σκοπό να ξα­ναβρούμε τη δύναμη και την ελπίδα που χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την αποχή και παράλληλα να βοηθήσουμε κι άλλους να πετύχουν το ίδιο.


Η μέθοδός μας είναι πρακτική γιατί ένας αλκοολικός μπορεί να καταλάβει καλύτερα και γρηγορότερα κι αποτελεσματικότερα κάποιον άλλο αλκοολικό. Ο τρόπος που ένας αλκοολικός βοηθάει έναν άλλον είναι αναντικατάστατος.

Σπαταλήσαμε χρόνια προσπαθώντας να σωθούμε μόνοι μας από το αλκοόλ με ημίμετρα κι αποτύχαμε γιατί το οινόπνευμα είναι πανούργο, απατηλό, ισχυρό. Ακολουθώντας το πρόγραμμα των 12 βημάτων πιστά, αποκτήσαμε ένα πνευματικό ξύπνημα κι υιοθετήσαμε ένα νέο τρόπο ζωής, που απαιτεί συνέπεια κι ειλικρίνεια.

Η ομάδα των Ανώνυμων Αυτοθεραπευόμενων Αλκοολικών δεν έχει σχέση με καμία οργάνωση πολιτική ή θρησκευτική κι η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μόνη προϋπόθεση για να λάβεις μέρος σε μία συγκέντρωση είναι να μην έχεις πιει τίποτα εκείνη τη μέρα. Κάνουμε πάντα αλκοτέστ.

Μη φοβάσαι να κάνεις την προσπάθεια μαζί μας. Δε μας ενδιαφέρει ποιος ήσουν, πόσο έπινες παρά μόνο τι θέλεις να κάνεις με το πρόβλημά σου τώρα και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Ό, τι λέμε στην ομάδα δεν το συζητάμε παραέξω. Όλοι καταθέτουμε την ψυχή μας και πρέπει να αισθανόμαστε την απόλυτη ασφάλεια που εξασφαλίζει η ανωνυμία κι η πλήρης εχεμύθεια.

Η ιστοσελίδα που έχουν εδώ: http://www.aaa-alkoolikoi.gr

Που θα τους βρείτε: Η ομάδα Α.Α.Α. στεγάζεται στην οδό Τροίας 19 στην Κυψέλη στο κτίριο του Συμβουλευτικού Σταθμού της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών του ΨΝΑ (Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών) και συνεδριάζει κάθε Δεύτερα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 - 20.00. Ό,τι άλλο χρειαστείτε το τηλέφωνο τις ομάδας είναι 6988602385

Ένα μεγάλο μπράβο για το έργο που κάνουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου