Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Xαστούκι στην κυβέρνηση από την απόφαση της Σχολής Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του ΕΜΠ για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων (έγγραφο)


Τι μας ζητάτε να διδάσκουμε κύριοι βουλευτές, ερωτούν οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου οι οποίοι εξέδωσαν ψήφισμα-καταπέλτη. Με το νόμο για τα αυθαίρετα παραβιάζονται όλοι οι κανόνες, δεν υπάρχει κανένας νόμος και όλοι εξαγοράζονται, γράφουν.

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Αρχιτεκτόνων-Μηχανικών του...

Εθνικού Μετσοβίου Πανεπιστημίου επισημαίνει ότι ακόμη και η εκπαίδευση χάνει το νόημά της όταν διδάσκεται πώς να χτιστούν ωραία σπίτια, γερά εργοστάσια και όμορφες πόλεις όταν η πολιτεία αποδέχεται ότι για δεκαετίες δεν μπορεί να ελέγξει και να επιβάλει κυρώσεις σε πάσης φύσεως πολεοδομικές παρανομίες.

Ότι όσοι κουράστηκαν και έχτισαν νόμιμα σπίτια και εργοστάσια είναι ίσοι με τους πάσης φύσεως παράνομους.

Ότι οι νόμοι για το οικιστικό περιβάλλον που θα θέσουν περιορισμούς, απαγορεύσεις, κατεδαφίσεις, κόκκινες γραμμές ποτέ δεν τηρούνται.

Ολόκληρο το ψήφισμα της Γ.Σ. της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.:



iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου