Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι Αδελφότητες των αμερικάνικων κολεγίων και η σύνδεσή τους με την Μασονία


Μέσα από μία εβδομάδα κόλαση, η υποτίμηση και ο εξευτελισμός του υποψηφίου μέλους αναλύεται σε πράξεις υπαγωγής στην αδελφότητά του ή στην αδελφότητά της. Η παντοτινή πίστη έχει τεθεί σε εφαρμογή από όρκους και υποσχέσεις, κάποιες επί ποινή θανάτου.
Άρθρο του Fritz Springmeier (henrymakow.com / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ)
Οι αδελφότητες των αμερικανικών κολλεγίων είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι Ιλλουμινάτιστρατολογούν και παγιδεύουν φοιτητές. Οι αδελφότητες των κολλεγίων διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις σατανικές μυστικές εταιρίες, κυρίως τον Ελευθεροτεκτονισμό.
Διαμάχη έχει περιβάλει τις αδελφότητες των αμερικανικών κολεγίων. Στη μία πλευρά βρίσκονται ηγέτες όπως ο 33ου βαθμού ελευθερότεκτων Norman Vincent Peale, μέλος της ‘Πι Γάμμα Δέλτα’, ο οποίος μίλησε πολύ για τις αδελφότητες που παίρνουν τις ονομασίες τους από τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου και πίστευε ότι διαδραμάτισαν ένα θετικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρακτήρα των νέων ανδρών.
Άλλοι, όπως η Liz Seccurro, (φωτο), η οποία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και βιάστηκε από συμμορία dekes (αδελφοί της αδελφότητας DKE) το 1984 αντιτίθενται έντονα. Λέει την ιστορία της στο βιβλίο της ‘Crash Into Me’.
Ορισμένες αμερικάνικες πολιτείες έχουν απαγορεύσει τις αδελφότητες στα κολέγια: η Νότια Καρολίνα (το 1897), το Αρκάνσας (το 1901) και ο Μισισιπής (το 1912). Οι αδελφότητες ήταν δημοφιλείς κατά την επιστροφή των βετεράνων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά καθόλου δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της εποχής του πολέμου του Βιετνάμ, όταν για παράδειγμα, 127 αδελφότητες με ελληνικά γράμματα σταμάτησαν να λειτουργούν το 1972.
Η ‘Phi Beta Kappa’, (Πι Βήτα Κάππα) η πρώτη Αμερικάνικη αδελφότητα κολλεγίου με ελληνικά γράμματα, κατά τη διάρκεια της εποχής καταπολέμησης της μασονίας, την δεκαετία του 1830, έκλεισε ως μυστική εταιρία και αναγκάστηκε να γίνει μόνο ‘τιμητική’ κοινότητα. Ξεκίνησε το 1776 με το λατινικό σύνθημα που σημαίνει «Η φιλοσοφία είναι ο οδηγός της ζωής».
Η Φιλοσοφική Εταιρεία ΡΑ είχε διασυνδέσεις όσον αφορά τη δημιουργία της. Η Φιλοσοφική Εταιρεία (αρχικά ονομαζόταν ‘διαβούλιο’) η ίδια ήταν μια δημιουργία των Illuminati σχεδιασμένη για τον έλεγχο της εκπαίδευσης και της σκέψης. Επικεφαλής ήταν ο Benjamin Franklin (Β. Φραγκλίνος) και περιελάμβανε στα μέλη της, ονόματα όπως ο Αλέξανδρος Χάμιλτον, ο Τζέιμς Μάντισον, και ο Μαρκήσιος ντε Λαφαγιέτ.
Η PS ήταν πάντα στενά συνδεδεμένη με την κοινωνία των ‘Cincinnati’, μια οργάνωση που ξεσκέπασα το '91 και ακόμα ενεργά χρησιμοποιείται από τους Illuminati. Η ‘Phi Beta Kappa’ επεκτάθηκε στο Γέιλ με το τμήμα Alpha του Κονέκτικατ το 1780.
Ο George W. Bush ήταν πρόεδρος της DKE όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα τσιγάρα. Ήταν άλλοι dekes που βίασαν ομαδικά την Seccuro σε ένα πάρτι σε σπίτι της αδελφότητας. (Γυναίκες προσέξτε ... με υψηλή τεστοστερόνη και ψυχολογία όχλου, οι ‘αδελφοί’ της αδελφότητας είναι στατιστικά οι πλέον κατάλληλοι για βιασμό από άλλους άνδρες φοιτητές. Και ναι, η σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών συνδέεται αναπόσπαστα με την ατζέντα των Illuminati.)
Οι Illuminati ίδρυσαν μια σειρά από μη ελληνικών γραμμάτων αδελφότητες στα σχολεία φυτώρια των ελίτ – με αρχή το 1832 με το κατ 'εξοχήν ένα Τάγμα, το Τάγμα του Κρανίου και των Οστών (Order of Skull and Bones).
Στο βιβλίο μου ‘Bloodlines of the Illuminatiεκθέτω ένα φάσμα αυτών των ισχυρών μηελληνικών κολεγιακών αδελφοτήτων τωνIlluminati. Το καλύτερο βιβλίο ειδικά για τοΤάγμα των Skull & Bones είναι το βιβλίο τουAnthony Sutton America's Secret Establishment(‘Η Μυστική Ίδρυση της Αμερικής) του 1986.
Μέσα στην Σχολή Επιστημών του Σέφιλντ, ίδρυσαν μία άλλη μυστική εταιρία τύπου Yale αποκαλούμενη ‘Berzelius’ το 1848 και το Τάγμα του ‘Βιβλίου & του Φιδιού’ το 1863 (‘Book & Snake’). Το ‘Book & Snake’ χρησιμοποιεί το δίσκο με τον φτερωτό-ήλιο και ένα φίδι που καταπίνει την ουρά του, γνωστές αποκρυφιστικές εικόνες. Τέσσερα από αυτά τα πέντε Τάγματα του Yale (Skull & BonesScroll & KeyBook & SnakeBerzeliusονομάζουν τα ανατριχιαστικό κτίρια τους «τάφο» ("tombs"). Το πέμπτο, το ‘Wolf's Head’ (‘Κεφάλι Λύκου’) ονομάζει το δικό του «αίθουσα» ("a hall").
Ο Τεκτονισμός άμεσα ίδρυσε την ‘Square & Compass’ ως αδελφότητα κολεγίου το 1917. Συγχωνεύθηκε με την ‘Sigma Mu Sigma’ (ιδρύθηκε το 1921) τον Αύγουστο του 1952. Μερικά από τα παραρτήματα της ‘Sigma Mu Sigma’ στη συνέχεια απορροφήθηκαν από την ‘Tau Kappa Epsilon’ (γνωστή και ως Ιππότες του Classic Lore). Μια άλλη μασονική αδελφότητα κολλεγίων είναι η ‘Ακακία’ (από την ελληνική λέξη akakia = αιώνια). Η ‘Acacia’ είχε αίγλη από το 1904. Το 1933, η Acacia έθεσε ως προϋπόθεση ότι τα μέλη πρέπει να είναι Τέκτονες. Ο αμερικανός Πρόεδρος Ουίλιαμ Ταφτ (απόφοιτος του Yale), και ο Γενικός Εισαγγελέας Wendell Berge ήταν και οι δύο μέλη της Acacia. Πολλοί άλλοι οικονομικοί, αθλητικοί και πολιτικοί ηγέτες υπήρξαν επίσης μέλη της Acacia. Ο ΜασόνοςFrank S. Land, που ίδρυσε το Τάγμα του ‘DeMoley’, στο οποίο ήταν μέλος ο Μπιλ Κλίντον, είναι το τελευταίο μου παράδειγμα για μέλος της Acacia.
Πολλές ομάδες, γράφω, για το πώς συνδέονται με αδελφότητες κολεγίων. Η ‘Alpha Delta Gamma’ βασίζεται στις πνευματικές ασκήσεις του Ιγνάτιου Λογιόλα, ιδρυτή των Ιησουιτών και έχει και βιβλίο τελετουργικών. Η εκκλησία των Μορμόνων δημιούργησε την ‘Delta Phi Kappa’ και αργότερα την ‘Sigma Gamma Chi’ (1967).
Οι Odd Fellows (IOOF) δημιούργησαν την‘Theta Rho’ και τις Daughters of Rebekah’ (1851). Οι Odd Fellow γυναικείες αδελφότητες λειτουργούν στην πανεπιστημιούπολη επίσης. Οι ‘Θυγατέρες της Ρεβέκκας’ χρησιμεύουν ως το ισοδύναμο προς τον ‘Ανατολικό Αστέρα’ της Μασονίας.
Μέσα από μία εβδομάδα κόλαση, η υποτίμηση και ο εξευτελισμός του υποψηφίου μέλους αναλύεται σε πράξεις υπαγωγής στην αδελφότητά του ή στην αδελφότητά της. Η παντοτινή πίστη έχει τεθεί σε εφαρμογή από όρκους και υποσχέσεις, κάποιες επί ποινή θανάτου.
Μπορεί μάλιστα, να υπερισχύουν έναντι λοιπών υποταγών. Για παράδειγμα στρατεύματα των Νοτίων θα έρθουν με ασφάλεια μέσω των Ομοσπονδιακών γραμμών κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου για να περάσουν λίγο χρόνο με τους αδελφούς τους της Phi Kappa. Τα μέλη της Sigma Chi ξεκίνησαν ένα παράρτημα της αδελφότητας στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα σε ιαπωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Για πολλούς είναι μια δέσμευση στην αδελφότητα μέχρι το τέλος της ζωής.
Ενώ αυτές οι επίπεδες επιφάνειες των αδελφοτήτων μπορεί να μην έρχονται ανοιχτά και απευθείας σε επαφή με απόκρυφες μυστικές εταιρίες, ενθαρρύνουν όμως τα μέλη να σκέφτονται με τρόπο παράλληλο με αυτόν των πιο ισχυρών μυστικών εταιριών.

Εάν κάποιος έχει παρακολουθήσει τις δραστηριότητες και τη σκέψη των μελών τους, θα έχει μία εικόνα που θα δείχνει τα μέλη να συμβάλλουν στον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας. Όμως, ποιος θα ήθελε να αμφισβητήσει τις δραστηριότητές τους; Αυτά τα δίκτυα των αδελφοτήτων προστατεύονται από όρκους σιωπής, καθώς οι περισσότερες προσποιούνται ότι είναι ακίνδυνες και λειτουργούν πίσω από μια βιτρίνα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.
Αν κάποιος θέλει να εξετάσει το συνολικό ιστό του ελέγχου της ελίτ, πρέπει κανείς να λάβει υπόψη τις αδελφότητες των κολεγίων. Εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υπάρξει μέλη αδελφοτήτων κολεγίων και πολλοί από αυτούς είναι προεξέχοντα μέλη της κοινωνίας.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΤΡΊΤΗ, 5 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011

Ιλλουμινατισμός: Κάλεσμα στην αναρχία


Πολλοί ειδήμονες, οι οποίοι έχουν μελετήσει τις πολιτικές και οικονομικές πτυχές της Παγκόσμιας Συνωμοσίας, αγνοούν, δυστυχώς, εξ’ ολοκλήρου την πνευματική (θεολογική) πτυχή.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την πραγματική ή πνευματική φύση αυτής της Πεφωτισμένης θρησκείας, γιατί μόνο τότε μπορούμε να κατανοήσουμε τα θεμέλια των καλά φυλαγμένων και κρυφών διδασκαλιών της Μυστικής Αδελφότητας.
Ο Adam Weishaupt, όταν ίδρυσε τους Πεφωτισμένους (Illuminati) το 1776, εξέφρασε έκπληξη για το ότι θα έπρεπε να ιδρύσει μία νέα θρησκεία. Είχε ένα αθεϊστικό και ουμανιστικό σκοπό - να καταστρέψει την εξουσία των μοναρχιών και την εκκλησία και έτσι να εξυψώσει την δική του μικρή δράκα ανδρών που θα κυβερνήσουν όλη την ανθρωπότητα. Ο σκοπός είναι η ίδρυση μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης(Novus OrdumSeclorum).
Το κίνητρο του Weishaupt ήταν στην αρχή χοντροκομμένο και υλιστικό. Αλλά όταν διαπίστωσε ότι τι συνωμοσία του βρήκε θερμή υποστήριξη από εκείνους που πίστευαν σ’ ένα παγανιστικό πνευματικό δόγμα που ήταν εντελώς διαφορετικό από τον παραδοσιακό χριστιανισμό - και όταν ανακάλυψε ότι αυτοί οι άνδρες θα μπορούσαν να κινητοποιούν για να υποστηρίζουν την συνωμοσία των Illuminati μόνο εάν η αρκανική τους (Μασονική) θρησκεία εκφραζόταν, ο Weishaupt, ξανασκέφτηκε το σχέδιο και την αποστολή του.
Η συμπαντική φύση της Πεφωτισμένης (Ιλλουμινιστικής) θρησκείας είναι στην ουσία ένα κάλεσμα προς την αναρχία. Αφού δεν υπάρχει κανένα ηθικό απόλυτο και κανένας πραγματικός ορισμός της “πνευματικής αγνότητας”, τότε, κατά την ιλλουμινατιστική άποψη, ο άνθρωπος αφήνεται στις δικές του επινοήσεις, επιθυμίες, και διαθέσεις να κάνει ότι θέλει.
Ο Aleister Crowley, ο φημισμένος Βρετανός σατανιστής, ο οποίος αποκάλεσε τον εαυτό του “Το Θηρίο 666”, δήλωσε ότι ο αληθινός σατανιστής είχε μόνο μία εντολή, που πρέπει να υπακούσει: “Πράξε όπως θέλεις, αυτός θα είναι ο μόνος νόμος!”
Ο Robert Anton Wilson, ένας συγγραφέας του αποκρυφισμού και ερευνητής της αποκρυφιστικής συνωμοσίας, έγραψε μία συναρπαστική νουβέλα μερικά χρόνια νωρίτερα Οι Μάσκες των Πεφωτισμένων (Illuminati).
Σ’ εκείνο το βιβλίο, ο Wilson ανέφερε ένα θαυμάσιο μύθο για την προέλευση, την ιστορία και την τωρινή ύπαρξη της συνωμοτικής ελίτ. Αν και το βιβλίο θεωρείται επιστημονικής φαντασίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περιέχει πολλά σκληρά πραγματικά γεγονότα για τη Μυστική Αδελφότητα.
Σε ένα κείμενο κλειδί, ο Wilson γράφει ότι όλα τα μέλη μίας μυστικής αποκρυφιστικής εταιρείας, που είναι γνωστή ως Ordo Templis Orientis - η Τάξη των Ανατολικών Ναών - πρέπει να υπογράψουν τρία αντίγραφα ενός πολύ παράξενου εγγράφου. Αυτό το έγγραφο είναι υποθετικά μία περίληψη των θρησκευτικών και των κοινωνικών δογμάτων της οργάνωσης.
Δίνεται από έναν άνδρα που ονομάζεται Jonesπρος τον “κύριο John”, τον κύριο ήρωα του βιβλίου “Οι Μάσκες των Πεφωτισμένων”:
Δεν υπάρχει κανένας Θεός εκτός από τον Άνθρωπο.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει σύμφωνα με το δικό του νόμο.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει με τον τρόπο που επιθυμεί.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μένει όπου επιθυμεί.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κινείται όπως θέλει πάνω στη γη.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να τρώει ότι θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πίνει ότι θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκέφτεται όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μιλά όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γράφει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πλάθει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να χαράσσει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να δουλεύει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αναπαύεται όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αγαπά όπως θέλει, όπου θέλει, όταν θέλει και όποιον θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκοτώνει αυτούς που παραβιάζουν αυτά τα δικαιώματά του.
“Αλλά αυτό είναι αναρχία!” αναφώνησε ο Σερ Τζων.
“Ακριβώς” αναφέρει ο Jones“Είναι μία διακήρυξη πολέμου εναντίον όλων όσων γνωρίζουμε ως Χριστιανικό πολιτισμό”.
Οι χαρακτήρες - ήρωες που απεικονίζονται στις “Μάσκες των Πεφωτισμένων” συμφώνησαν για την ύπουλη και καταχθόνια φύση των παραπάνω θέσεων. Πράγματι, προτρέπει στην αναρχία, εξήγησαν, και είναι εξαιρετικά ύπουλη παρά το γεγονός ότι ενσωματώνει μία υποτιθέμενη “φιλοσοφία ελευθερίας”.
“Κοιτάξτε και πάλι την πρώτη γραμμή”, είπε οJones. “Αυτό αποτελεί τον πυρήνα της βλασφημίας: Δεν υπάρχει Θεός, αλλά άνθρωπος. Δεν βλέπετε πως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τους ασταθείς αθεϊστές σε ένα είδος αθεϊστικού μυστικισμού, και τους αφελείς μυστικιστές στον αθεϊσμό, ενώ παρασύρει όλους σε μία παγκόσμια συνωμοσία εναντίον και της νόμιμης κυβέρνησης και της οργανωμένης θρησκείας; Και δεν βλέπετε πως αυτός ο υπερ-ατομικισμός θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιους πραγματικά ευφυείς ανθρώπους με ευγενικές καρδιές;”
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Απόσπασμα από το βιβλίο ‘Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση’, του Texe Marrs, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σελ. 179,186,187)

ΔΕΥΤΈΡΑ, 4 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011

Το σχέδιο των Illuminati για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και την κατάργηση του χριστιανισμού


Ο Μασόνος ιστορικός Άλμπερτ Τζ. Μακί (Albert Mackey) περιγράφει τους Ιλλουμινάτι ως την «μυστική εταιρία που ιδρύθηκε στις 1 Μαίου του 1776 από τον Βαϊσχάουπτ που ήταν καθηγητής του κανονικού δίκαιου στο Πανεπιστήμιο του Ίγγκολσταντ».
Στο βιογραφικό σχεδιάγραμμα του Βαϊσχάουπτ(για την Εγκυκλοπαίδεια Μασονίας του Μακί δεςΕΔΩ) ο Μακι ξεκινά με τις παρακάτω λέξεις: «Είναι διάσημος στην ιστορία της Μασονίας ως ο ιδρυτής του Τάγματος των Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας».
Ο Μάκι προσθέτει παρακάτω: «Η φιλοδοξία του ήταν, πιστεύω ενάρετη. Το ότι απέτυχε ήταν δική του και ίσως παγκόσμια ατυχία».
Οποιαδήποτε αμφιβολία είχα για το αν το Τάγμα ήταν Μασονικής έμπνευσης διαλύθηκε, όταν ανακάλυψα πως ο Χ. Λ. Χέϊγουντ, ένας άλλος βαθειά εκτιμώμενος μασόνος ιστορικός συμπεριλάμβανε την βιογραφία του Βαϊσχάουπτ στο βιβλίο του «Διάσημοι Μασόνοι και Προέδροι της Μασονίας» (H.L. Haywood, ‘Famous Masons and Masonic Presidents’, Richmond VA, Macoy Publishing and Masonic Supply CO, 1944).
Η βιογραφία του Βαϊσχάουπτ βρίσκεται ανάμεσα στις εκατό βιογραφίες που εμφανίζονται στο βιλίο, κάτι που σημαίνει πως υπήρξε ένας από τους πλέον εξέχοντες Μασόνους.
Ο Τζόν Ρόμπισον ένας ιστορικός του δέκατου ογδόου αιώνα και εξέχων Μασόνος, κατείχε κάποια από τα γνήσια έγγραφα και την αλληλογραφία των Ιλλουμινάτι. Στο βιβλίο του«Αποδείξεις για μια Συνωμοσία» που συνεγράφη στα 1798, παρέθεσε εκτεταμένα αποσπάσματα από τα γνήσια έγγραφα των Ιλλουμινάτι.
(Σχ. ΚΟ: John Robison, ‘Proofs of a Conspiracy’.Εκδόθηκε το 1967, αλλά πρωτοεκδόθηκε το 1798. Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά, από τις εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ με τον τίτλο: ‘Illuminati, Aποδείξεις για την Συνωμοσία εναντίον όλων των θρησκειών και κυβερνήσεων’ - δες ΕΔΩ)
Ο Ρόμπισον ισχυρίζεται πώς «ο ρητός στόχος του Τάγματος ήταν να καταργήσει τον Χριστιανισμό και να ανατρέψει την αστική κυβέρνηση».
Συνεχίζει εμφανίζοντας τον Βαϊσχάουπτ να ισχυρίζεται πως το σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί «με κανέναν άλλο τρόπο παρά με τις μυστικές εταιρίες, οι οποίες σταδιακά και σιωπηρά θα κατακτήσουν την κυβέρνηση των πολιτειών καιθα χρησιμοποίησουν τα μέσα τους για τους δικούς τους στόχους ».
Χρησιμοποιώντας την εξαπάτηση και την συνωμοσία, ο Βαϊσχάουπτ και ο εσωτερικός κύκλος των μυημένων κέρδισαν την υποστήριξη των Γερμανικών Μασονικών Στοών. «Όλα τα παρακλάδια του Τάγματος ελέγχονταν από δώδεκα ανώτατους μυημένους με επικεφαλής τον Βαϊσχάουπτ, που από την στοά του Μονάχου κρατούσε στα χέρια του τα νήματα ολοκλήρου της συνωμοσίας».
Ο Μακί παραδέχεται την αρχική επιτυχία των Ιλλουμινάτι, αναφέροντας:
Το τάγμα στην αρχή ήταν πολύ δημοφιλές και ενέγραψε στους καταλόγους του όχι λιγότερο από δύο χιλιάδες ονόματα, μεταξύ των οποίων βρισκόταν οι πλέον εξέχοντες άνδρες της Γερμανίας. Επεκτάθηκε γρήγορα και σε άλλες χώρες και στοές του μπορούσαμε να βρούμε στην Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Δανία, την Σουηδία, την Πολώνια, την Ουγγαρία και την Ιταλία.
Στα 1782 στο μασωνικό συνέδριο του Βίλχεμσμπαντ, οι Ιλλουμινάτι του Βαϊσχάουπτ ισχυροποίησαν την θέση τους ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές Μυστικές εταιρίες σαν τον αδιαμφισβήτητο αρχηγό του αποκρυφιστικού παγκοσμίου κινήματος. Την ίδια εποχή περίπου, ο Βαϊσχάουπτ πέτυχε να συνάψει συμμαχία ανάμεσα στην Πεφωτισμένη (Ιλλουμινάτι) μασονία και στο αναπτυσσόμενο τραπεζικό δίκτυο των Ρότσιλντ, δίνοντας στο τάγμα τα οικονομικά μέσα για να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους.
Ως αποτέλεσμα της συμμαχίας τους με τουςπαγκόσμιους χρηματοδότες, οιΕλευθεροτέκτονες απέκτησαν την τραπεζική κυριαρχία που κάποτε κατήχαν οι Ναϊτες και έτσι οι Ιλλουμινάτι απέκτησαν μεγάλη δύναμη.
Ο Χ.Λ. Χεϊγουντ αναφέρει: «Έβγαλε ρίζες, αναπτύχθηκε άνθισε ενέγραψε στις τάξεις του περισσότερους ανθρώπους βασιλικών και ευγενών τίτλων απ’ όσους κατείχε η οικογένεια Χοετζόλερν, ακόμα και σι Ιησουίτες».
Έτσι οι Ιλλουμινάτι του Βαϊσχάουπτ μέσα σε δέκα χρόνια είχαν πραγματοποιήσει περισσότερα για την υλοποίηση του «σχεδίου» απ’ ότι είχαν καταφέρει οι συνδυασμένες προσπάθειες των Ελευθεροτεκτόνων τα προηγούμενα πενήντα χρόνια. Μια από τις αιτίες της επιτυχίας ήταν πως είχαν εγγράψει στο τάγμα πολλές Χριστιανικές προσωπικότητες πείθοντάς τους πως οι Ιλλουμινάτι ήταν μια Χριστιανική Οργάνωση που είχε πρόθεση να ενώσει τον κόσμο στο όνομα του Χριστού.
Ο Ρόμπισον αναφέρει: «Στο σχέδιο αυτό, της Μασονικής Χριστιανοσύνης, ο Σπάρτακος (κωδικός για τον Βαϊσχαούπτ) και ο Φίλων (κωδικός για τον Βαρώνο Φον Κνίγγε) εργάζονταν μαζί. Ο Σπάρτακος του έστελνε το υλικό και ο Φίλων το επεξεργαζόταν».
Αυτές οι διδασκαλίες της αποστασίας που παρουσιάζονταν στους Χριστιανούς Μυημένους τις εξήγησε ο Φόν Κνίγγε (φωτο):
«Ο Ιησούς Χριστός δεν ίδρυσε μια νέα Θρησκεία. Επανέφερε απλά την ορθή αρχαία Θρησκεία και Λογική. Για τον λόγο αυτό ένωσε τους ανθρώπους με κοινό δεσμό. Διέδωσε μια δίκαια ηθική, φώτισε τις έννοιες και βοήθησε το πνεύμα να κλονίσει όλες τις προκαταλήψεις. Κατά πρώτον δίδαξε όλους τους ανθρώπους να αυτοκυβερνούνται. Έτσι οι άρχοντες θα ήταν άχρηστοι και η ισότητα και η ελευθερία του Θεού θα κυριαρχούσαν χωρίς επανάσταση, με την φυσική και ευγενή ενέργεια της λογικής και της καταλληλότητας. Ο μέγας αυτός Διδάσκαλος επέτρεψε στον εαυτό του να ερμηνεύσει κάθε όψη της Βίβλου σύμφωνα με αυτούς τους στόχους και απαγορεύει κάθε φιλονικία ανάμεσα στους μαθητές του, διότι κάθε άνθρωπος μπορεί εκεί να βρει μια λογική εφαρμογή στις ασυνήθιστες διδασκαλίες του. Το αν αυτό είναι ορθό η λάθος δεν έχει σημασία. Ήταν μια απλή θρησκεία αλλά τόσο βαθειά εμπνευσμένη. Οι διάνοιες όμως των ακροατών του δεν ήταν ικανές να δεχθούν τις διδασκαλίες. Σού το είπα, λέει αυτός, αλλά δεν μπορείς να το κατανοήσεις. Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί. Στους εκλεκτούς αυτούς τους εμπιστεύθηκε τα πλέον σημαντικά μυστικά. Αλλά και μεταξύ τους υπήρχαν βαθμοί πληροφόρησης. Υπήρχε ένα εβδομήντα και ένα δώδεκα. Αυτό ήταν εναρμονισμένο με την φυσική τάξη των πραγμάτων και σύμφωνα με τις συνήθειες των Εβραιών και ολοκλήρου της αρχαιότητας. Η Εβραϊκή Θεοσοφία ήταν ένα μυστήριο, όπως τα Ελευσίνια η τα Πυθαγόρεια, αταίριαστα για τον βέβηλο και έτσι οι διδασκαλίες του Χριστιανισμού προορίζονται για τους ‘ειδήμονες’!. Από αυτούς διατηρήθηκε σαν το Παρθενικό Πυρ. Το διατήρησαν σε απόκρυφες εταιρίες, που το μετέδωσαν στο μέλλον και πού τώρα το κατέχουν οι γνήσιοι Ελευθεροτέκτονες».
Χρησιμοποιώντας την κάλυψη πώς εργάζεται για την Παγκόσμια Χριστιανική Ενότητα, οΒαϊσχάουπτ ήταν ικανός να κερδίσει την υποστήριξη ενός μεγάλου αριθμού μωρόπιστων (χριστιανών) ηγετών που νόμισαν ότι εργάζονται για έναν ανώτερο σκοπό. Στην πραγματικότητα κάθε τους κίνηση είχε σχεδιαστεί από το Βαϊσχάουπτ για να ωθήσει τους Ιλλουμινάτους ένα βήμα πιο κοντά στην παγκόσμια κυριαρχία.
Η Χριστιανική ενότητα δεν έχει σχέση με αυτό που ο δήθεν εργαζόταν ο Βαϊσχάουπτ. Η ψευδής αυτή οικουμενική ενότητα όλων των πίστεωνπου προωθείται σήμερα από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών - μια οργάνωση που είναι έντονα επηρεασμένη από τον Ελευθεροτεκτονισμό - δεν είναι κάτι καινούργιο. Χρησιμοποιήθηκε για αιώνες με σκοπό να προωθήσει την παγκόσμια κυβέρνηση. Η απροθυμία αυτή των Χριστιανών υα συμβιβασθούν σε θέματα πίστης, υπήρξε το κύριο εμπόδιο για τους συνωμότες.
Ο Βαϊσχάουπτ (φωτο κάτω) αισθάνθηκε μεγάλη συγκίνηση όταν αποδείχθηκε ικανός να εξαπατήσει Χριστιανούς. Σε μια περίπτωση μάλιστα, όταν έπεισε κάποιον προτεστάντη ηγέτη να ακολουθήσει τις «προσπάθειες ενοποίησης»έγραψε:
Δεν μπορείς να φανταστείς τι σεβασμό και τι περιέργεια προκάλεσε ο ιερατικός βαθμός μου και πόσο θαυμάσιο είναι και υπέροχο, ένας διάσημος προτεστάντης ιερέας, πού τώρα ανήκει στο Τάγμα, να έχει πεισθεί πώς η θρησκεία που ακολουθεί είναι η αληθινή έννοια του Χριστιανισμού. Ω!, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ! ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΘΕΙ! Ποιος θα το φανταζότανε πώς εγώ θα ήμουν ο ιδρυτής μιας νέας θρησκείας...
Παρ’ όλο που οι προσπάθειες των Ιλλουμινάτι σταμάτησαν επισήμως το 1780, ανεπισήμως όμως τα σχέδια τους συνέχισαν να προωθούνται μέσω του δικτύου τον Ιλλουμινοποιημένων Μασονικών στοών που είχαν δημιουργηθεί. Ο κύριος καταλύτης της συνεχιζόμενης αυτής πορείας φαίνεται να προέρχεται από την Στοά της μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας και αργότερα από τους μασόνους αρχηγούς της Ιταλίας και των Η.Π.Α.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : Απόσπασμα από το βιβλίο ‘Προς μία Παγκόσμια Δικτατορία’, τουGary HKah, σελ 121 – 124.

Η εκτόξευση του μεγαλύτερου κατασκοπευτικού δορυφόρου και τα σύμβολα των Illuminati


Πηγή: The Vigilant Citizen / Μετάφραση:ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας τεράστιος τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος που μεταφέρει ένα νέο μυστικό κατασκοπευτικό δορυφόρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες πέταξε στο διάστημα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τον «μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου» σε τροχιά, ο οποίος είναι σχεδιασμένο να υποκλέπτει εχθρικές επικοινωνίες.
Ο δορυφόρος της Εθνικής Υπηρεσίας Αναγνωρίσεων (NRO, μια από τις 16 υπηρεσίες πληροφοριών στις ΗΠΑ) εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.
«Η αποστολή αυτή βοηθά να εξασφαλιστεί ότι οι ζωτικοί πόροι της NRO θα συνεχίσουν να ενισχύουν την εθνική μας άμυνα», δήλωσε ο Γεν. Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας, Ed Wilson, διοικητής 45ης Διαστημικής Πτέρυγας, μετά την επιτυχημένη εκτόξευση.
Ενδιαφέρον έχουν τα μυστικά μηνύματα. Η ιστοσελίδα Spaceflight Now έχει μία αναφορά από το National Reconnaissance Office: "Πάντα σε εγρήγορση, τα μάτια και τα αυτιά της NRO δίνουν στους διαμορφωτές της πολιτικής της Αμερικής, τους αναλυτές της ασφάλειας, τους μαχητές του πολέμου και τους ειδικούς της ασφάλειας τις κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται για να κρατήσουν την Αμερική ασφαλή και ελεύθερη." Με άλλα λόγια, θα σας κατασκοπεύει.
Ο δορυφόρος αυτός θεωρείται από τους εμπειρογνώμονες μια ηλεκτρονική συσκευή υποκλοπών με «μια τεράστια κεραία συλλογής» σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS, και αναμένεται να "ξεδιπλώσει μια τεράστια, ελαφριά κεραία για να παγιδεύσει συγκεκριμένα στρατιωτικά ή πολιτικά δίκτυα επικοινωνιών." Ο δορυφόρος αποτελείται πιθανόν από ευαίσθητους δέκτες ραδιοφώνου και μια κεραία που πιστεύεται ότι καλύπτει μέχρι 100 μέτρα (328 πόδια) για να συγκεντρώσει ηλεκτρονικές πληροφορίες για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (National Security Agency, την περίφημη NSA).
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνεχούς και αυξημένη διείσδυσης της κυβέρνησης και επιτήρηση των πολιτικής ζωής στις ΗΠΑ, της ελευθερίας και της ιδιοκτησίας, φυσικά, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά όχι μόνο με τις δυνατότητες του NROL-32, αλλά για τους ακριβείς σκοπούς για τους οποίους μπορεί να έχει τεθεί σε λειτουργία.
Οι Συμβολισμοί των Illuminati γύρω από την εκτόξευση
Οπότε τι είδους συμβολισμούς εσείς περιμένετε να δείτε στο μεγαλύτερο κατασκοπευτικό δορυφόρο που εκτοξεύθηκε ποτέ; Σε αυτόν που έχει σχεδιαστεί για να κατασκοπεύει τις επικοινωνίες των πολιτών και να παρέχει περαιτέρω κυβερνητικό οργουελικού τύπου έλεγχο επάνω στους πολίτες; Συμβολισμό των Illuminati, φυσικά.
Επίσημο έμβλημα της Αποστολής του NROL-32. Δείτε πώς φαίνεται να "δίνει δύναμη" στο Μάτι που Τα Βλέπει Όλα (All-Seeing Eye).
Άλλο επίσημο σήμα της αποστολής. Μια άλλη παραλλαγή στο θέμα του All-Seeing Eye σε μια πυραμίδα.
Άλλο επίσημο σήμα της αποστολής. Μια άλλη παραλλαγή στο θέμα του All-Seeing Eye σε μια πυραμίδα.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΤΡΊΤΗ, 15 ΙΟΥΝΊΟΥ 2010

Σε αναμονή του Αντιχρίστου: Έρχεται ο Μειτρέγια


Για πάνω από χίλια χρόνια οι προβλέψεις για τον Αντίχριστο πάνε και έρχονται. Και τώρα φαίνεται ότι οι Illuminati μεραγδαίο ρυθμό κλιμακώνουν τα γεγονότα πουπροαναγγέλουν την επικείμενη άφιξή του, με το πρόσχημα του"Μαιτρέγια."

Και η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ (Helena Petrovna Blavatsky)και η Αλίκη Μπαίηλυ (Alice A. Bailey), οι ηγέτριες τηςΘεοσοφικής Εταιρείας, προέβλεψαν την άφιξη του Μαιτρέγια στον αιώνα μας. Ο Μαιτρέγια θα ήταν το όνομα του μεγάλου‘Παγκόσμιου Δασκάλου που θα ενσαρκωνόταν στον πλανήτη μας.

Η Bailey ίδρυσε την εταιρία - με μεγάλη επιρροή - Lucis Trust το 1922, (αρχικά ονομαζόταν Lucifer Trust πριν το ρίξει στοκαμουφλάζ και η οποία σήμερα περιλαμβάνει τέτοιες προσωπικότητες όπως ο David Rockefeller, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Paul Volcker και ο George Schultz). Μέσω της επαφής της με τον κρυφό της αφέντη, Djwahl Khul, η Μπέιλι ισχυρίστηκε ότι οΜαιτρέγια θα εμφανιστεί και πάλι με σάρκα στον 20ο αιώνα.

Πιο κοντά στην δική εποχή μας, ένας άνδρας με το όνομα Benjamin Creme (γεννημένος το 1922) μαθητής των διδαχών τόσο τηςΜπλαβάτσκυ όσο και της Μπέιλις, ανακοίνωσε το 1959 ότι ο νέοςΠαγκόσμιος Δάσκαλος θα οδηγούσε τον κόσμο σε μια νέα χρυσή εποχή της γνώσης και της ειρήνης.

Ο Creme ίδρυσε ένα ακόμη οργανισμό, το «Share International Foundation», για να προετοιμάσει το έδαφος. Ο Creme τώρα δηλώνει ότι ο Μαιτρέγια τώρα ζει στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον Creme, εισήλθε σε αυτόν τον κόσμο μέσω ενός «σώματος πουδημιουργήθηκε μόνο του» το 1977, κάτι που, όπως φαίνεται, τον τοποθετεί ‘ένα σκαλοπάτι’ πάνω από τον Ιησού Χριστό, ο οποίοςαναγκάστηκε να στηριχθεί σε ένα τουλάχιστον γήινο γονέα γιατην εμφάνισή του με σάρκα.

Περαιτέρω, όπως ισχυρίζεται ο Creme, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μαιτρέγια θα αναγγελθεί με γεωλογικές, κοινωνικές και οικονομικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου ενός παγκόσμιου κραχ των χρηματιστηρίων. Ο Maitreyea στη συνέχεια θα εμφανιστεί δημοσίως με θέμα "Ημέρα της Διακήρυξης" ("Day of Declaration"), όπου θα είναι σε θέση να επικοινωνεί ψυχικά (με τηλεπάθεια) με κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, την ίδια στιγμή, ανακοινώνοντας ότι έχει έρθει να ελευθερώσει την ανθρωπότητα από την τυραννία του καπιταλισμού, της απληστίας και της διαφθοράς .

Ο Μαιτρέγια, σύμφωνα με τον Benjamin Creme, ο οποίος προέρχεται από μία διάσημη μασονική Εβραϊκή(κομμουνιστική) οικογένειαδεν έχει εκτίμηση για τις ΗνωμένεςΠολιτείες και τον καπιταλισμό γενικά. Θεωρεί αυτό το οικονομικόσύστημα ως την ενσάρκωση της απληστίας και της κλοπής, σε αντίθεση με την ανιδιοτελή συνεργασία, την ειρήνη και την αρμονία που μια αγαπητή σοσιαλιστικού τύπου κοινωνία θαμπορούσε να επιβάλει στους πολίτες του κόσμου.

Φυσικά, η εμφάνιση του Μαιτρέγια θα σημάνει την ανάγκη για μία Παγκόσμια Κυβέρνηση ενός ενωμένου κόσμου. Ταυτόχρονα, οπαγκόσμιος πλούτος θα εξάγεται από αυτές τις επιλεγμένεςοικογένειες που κατέχουν και διευθύνουν την Federal Reserve και άλλες κεντρικές τράπεζες, δημιουργώντας ένα στρώμα ‘ισότητας’ στην φτώχεια, την πείνα και την απόγνωση σε όλο τον πλανήτη μας.

Στην πραγματικότητα, η Μαιτρέγια είναι ο αγγελιοφόρος τωνIlluminati. Αυτός ο νέος παγκόσμιος Δάσκαλος, ο οποίος θεωρεί τον Ιησού Χριστό ως αγγελιοφόρο του (!), δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον Αντίχριστο.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΕΛΙΑΝΟΥΣ 

Υπάρχει ακόμα ένας άλλος πρεσβευτής, του είδους’ τουΜαιτρέγια. Τον Δεκέμβριο του 1973, ο "Rael", ένας Γάλλος δημοσιογράφος, (το πραγματικό του όνομα ήταν Claude Vorilhon) ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ένα ον από το διάστημα, το οποίο τουδήλωσε ότι στόχος του ήταν να δημιουργηθεί μια πρεσβεία στη Γη για την αρμονική συνεργασία όλων των ανθρώπων που ήταν έτοιμοι να ερευνήσουν την κοσμική συνείδηση. Ανυπόμονααποδεχόμενος τόσο το μήνυμα όσο και την ανάθεση από τους εξωγήινους της ηγεσίας, ο Vorilhon ίδρυσε τον ‘ραελισμό’ (Raelism’) – μία θρησκεία που βασίζεται στα UFO και ένα είδος εξωγήινων οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν τους ανθρώπους σύμφωνα με την δική τους μορφή.

Αυτός ο ‘διαστημικός πρεσβευτής, σύμφωνα με τον ‘Rael, θα μπορούσε να περπατάει σε οποιονδήποτε δρόμο της Ιαπωνίαςανακατεμένος με το πλήθος. Η ανθρωπότητα σχεδιάστηκε από αυτούς κατ’ εικόνα τους. Ο πλανήτης μας είχε εξελιχθεί τελικά, αρκετά χάρη σε αυτούς τους "αγγελιοφόρους", όπως ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος είχε προετοιμάσει την ανθρωπότητα να αποδεχθεί την επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης, η φάσηεκείνη που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση του Μαιτρέγια.

Ως μέρος της πειθαρχίας τους, οι Raelians μιλούν κατά της χρήσης ναρκωτικών, του καπνού, ενώ βάζουν όρια στον καφέ και τοαλκοόλ. Είναι, ωστόσο, πολύ ‘ανοικτοί’στα θέματα της ερωτικής απόλαυσης και έχουν ‘φιλελεύθερες απόψεις σχετικά με την έκφραση της σεξουαλικότητας. Αρνούνται την ύπαρξη τηςανθρώπινης ψυχής και ενός υπερφυσικού Θεού. Αντ 'αυτού, προσπαθούν να επιδιώξουν τη μετάδοση και την εμφύτευση του νου σε ένα νέοχωρίς ασθένειες σώμα.

Το 1991, οι Raelians θέλησαν να εγκαταστήσουν μία διαστημική βάση στο Ισραήλ για την υποδοχή των πρεσβευτών από τον μακρινό πλανήτη. Το αίτημα τους αυτό δεν έγινε δεκτό, ίσως επειδή το Ραελιανικό σύμβολο είναι το εξάκτινο αστέρι του Δαυίδ με μια σβάστικα στη μέση!. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η λατρεία του Ραελιανών είναι τόσο φασιστική και ρατσιστική, όπως άλλωστε έχουν δηλώσει οι ίδιοι, ότι μόνο όσοι είναι τουλάχιστον 10% πάνωαπό τον μέσο όρου νοημοσύνης έχουν δικαίωμα ψήφου, ως μέρος του εκλογικού σώματος.

Εκτός από το να δηλώνουν ότι η ανθρωπότητα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από εξωγήινους, οι Raelians πιστεύουν στην κλωνοποίηση του ανθρώπου, «Γενοκρατία» ("Geniocracy"(η διακυβέρνηση των λαών από μια ελίτ ιδιοφυΐων) και φυσικά, την έλευση του Μαιτρέγια, του μεγάλου «Παγκόσμιου Ηγέτη» και "Παγκόσμιου Διδασκάλου»Ο Rael έχει δηλώσει επίσης, ότι ο ίδιος είναι "Ο Μαιτρέγια της Δύσης».

Καθώς πλησιάζουμε το έτος 2012, για το οποίο το Χόλιγουντ και άλλοι μας έχουν προειδοποιήσει για τις προφητείες των Μάγια, ότι πρόκειται για το δυναμικό «τέλος του κόσμου», φαίνεται να μην υπάρχει έλλειψη υποψηφίων για την θέση του νέου Αντίχριστου. Είτε κάποιος επιλέξει τον Benjamin Creme ή τον Claude Vorilhon ως άμεσες ενσαρκώσεις του Μαιτρέγια, είτε κάποιος προτιμά την πιοπαραδοσιακή μορφή του διαβόλου με τη μορφή του αυτο-ενσαρκωμένου Μαιτρέγια ο οποίος φέρεται ότι εμφανίστηκε στην Κένυα το 1988, προτού αποφασίσει ότι το Λονδίνο ήταν ένα μέρος που ταίριαζε σε ένα δαίμονα του αναστήματός του, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ο Creme και ο «Rael» βρίσκονται στην ίδια‘αίθουσα αναμονής’ της άφιξης του ‘νέου κοσμικού δασκάλου’,τον οποίο για πρώτη φορά ανέφερε η Μπλαβάτσκυ και η Bailey πάνω από έναν αιώνα πριν.

Επιπλέον, αυτός ο νέος "Maitreyea" έχει υποτίθεται εμφανιστεί σε χιλιάδες σημαίνοντες ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Mikhail Gorbachev. Κατά τη διάρκεια αυτών των εμφανίσεων, υποτίθεται ότι ενεργεί «θαύματα» για να πείσει τουςσκεπτικιστές ότι είναι, πράγματι, ο νέος Παγκόσμιος Δάσκαλος.

Ωστόσο, ακόμα και μια βιαστική ανάγνωση ορισμένων βιβλικών χωρίων θα μας πείσει ότι ο Μαιτρέγια αν πράγματι υπάρξει, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Αντίχριστος του οποίου, σύμφωνα με τη Βίβλο, «τα σημεία και τα τεράστια» θα είναι μια άλλη ψευδαίσθηση με την οποία θα παραπλανήσει τους ευκολόπιστους στον δρόμο του Σατανά και τη δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων και μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, η οποία - σύμφωνα και με τους δύο τον Creme και τον «Rael» - είναι ακριβώς αυτό που η ανθρωπότητα χρειάζεται αυτόν τον καιρό των περιβαλλοντικών κινδύνων και των οικονομικών δοκιμασιών.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο – το κοσμικό "timing" του Μαιτρέγια είναι σωστό σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εάν κοιτάξει κανείς την τρέχουσα κατάρρευση όλων των μεγάλων οικονομιών στον κόσμο, την καταστροφική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, την αυξανόμενη ηφαιστειακή και τεκτονική δραστηριότητα, και τις προβλεπόμενες ηλιακές εκλάμψεις πουφέρεται να έρχονται στα τέλη του 2012 και στις αρχές του 2013,που μπορεί να διαταράξουν όλες τις ηλεκτρονικές επικοινωνίεςστη Γη (bye bye στο Διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα).

Βάλτε μαζί όλα αυτά τα φυσικά φαινόμενα με τις βιβλικές προβλέψεις, τις προφητείες των Μάγια, τις καταστροφικές ταινίες του Hollywood, το Project Blue Beam, και τους ‘προφήτες’ που προαναγγέλλουν την άφιξη ενός νέου "πνευματικού" Δάσκαλου στη Γη, και μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι οι Illuminati είναικοντά να πείσουν τους αφελείς ότι ο Μαιτρέγια θα εμφανιστεί για ν αναλάβει τον πλανήτη μας, υπό τις ‘ευλογίες’ της ΠαγκόσμιαςΘρησκείας του και προς όφελος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή - Μετάφραση από το άρθρο τουL C Vincent «Waiting for Anti-Christ: The Maitreyea Cometh» από τοRaidersNewsNetwork.com

You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου