Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ



ThRAKI_Antamoma

Εκατοντάδες εθελοντές εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία των εκδηλώσεων 5ης , 6ης  και 7ης  Ιουλίου 2013 στην Ξάνθη.

Οι προσπάθειες εκατοντάδων εθελοντών που εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό προς κάθε κατεύθυνση: Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής  (Ευάγγελος Ρήγος, Διευθυντής Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου, Μανώλης Πατεράκης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων και Μάριος Γορταγάνης, Πρόεδρος Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος) πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ξάνθη (12 και 13 Μαρτίου 2013). 
Η επίσκεψη συνδυάστηκε  με σειρά συναντήσεων που περιελάμβαναν τον αρμόδιο για πολιτιστικά θέματα Αντιδήμαρχο της Ξάνθης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, τους οργανωτές των εκδηλώσεων (Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης), τον Θεόδωρο Γ. Καράογλου, Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ.α.
Οι διαρκείς προσπάθειες όλων των εθελοντών που συμβάλλουν στην καλύτερη οργάνωση των τριήμερων εκδηλώσεων έχουν, μέχρι στιγμής, οριστικοποιήσει την συμμετοχή 14 Συλλόγων εκτός Θράκης και 20 Συλλόγων από την Θράκη ενώ έχει ολοκληρωθεί η ρύθμιση πολλών θεμάτων που αφορούν την γενική οργάνωση του τριημέρου (π.χ. οι τριήμερες εκδηλώσεις του Ιουλίου τέθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης).
Η οργάνωση και η πραγματοποίηση ενός τόσο σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα επιτυχημένο θεσμό της ακριτικής μας Θράκης, απαιτεί όχι μόνο πολλούς και σημαντικούς εθελοντές, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας.
Υπενθυμίζεται ότι τις εκδηλώσεις συντονίζει το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (HEC, www.greece.org ) ένας μη κομματικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με 120.000 μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ την οργάνωση του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Ανταμώματος στη Θράκη έχουν αναλάβει το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης (http://www.lykeionellinidon.gr) σε συνεργασία με την Φιλοπρόοδο Ένωση Ξάνθης (http://www.fex.org.gr ).
Αναλυτικές πληροφορίες για το «Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης» στην διεύθυνση http://www.greece.org/main/index.php?option=com_content&view=article&id=1085&Itemid=1095. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944 240030.
enromiosini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου