Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

TO ANTIΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ


του ιατρου κ. Λυκουργου ΝΑΝΗ 

Στην προκειμένη περίπτωση, και με την προυπόθεση ότι θα ψηφιστεί τελικά το φασιστικής υφής δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (στην πραγματικότητα σφόδρα ρατσιστικό σε βάρος όσων ορθοφρονούντων αντιτίθενται σ αυτό), ικανός αριθμός ευσυνείδητων δικαστικών λειτουργών θα τεθεί προ μεγίστου ηθικού διλήμματος βιώνοντας την περίφημη "σύγκρουση καθηκόντων". 


Η ηθική τους συνείδηση δηλονότι θα υπαγορεύει την αθώωση των όσων παραπέμπονται σε δίκη για λόγους νεοταξίτικης σκοπιμότητας, την ίδια στιγμή που ο επαίσχυντος και κατάπτυστος νόμος θα προβλέπει την καταδίκη τους. 

"Νυν κρίσις εστί"! 

Όχι των "θυμάτων" του απόβλητου νόμου αλλά των εντεταλμένων για την απονομή της δικαιοσύνης, που καλούνται να μην υποκύψουν στα κελεύσματα της δικτατορίας του "πολιτικώς ορθού" αλλά να προβάλλουν αντίσταση στην ποινικοποίηση του φρονήματος και της ελευθερίας του λόγου. 

Αλλά και όσοι στοχοποιούνται απ τις δατάξεις του νομικού αυτού τερατουργήματος όπως π.χ. κληρικοί, ιστορικοί, δημοσιογράφοι, ακαδημαικοί δάσκαλοι, καθηγητές μέσης εκπαίδευσης,ιστολόγοι,σωματεία, ενώσεις, σύλλογοι αλλά και απλοί πολίτες που διαθέτουν ακόμη αδούλωτο φρόνημα και δεν έχουν κλίνει γόνυ στο Βάαλ της νέας τάξης, ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΗΘΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ την οποία εξυπηρετεί το τραγικά ανελεύθερο, συγκεκριμένο νομικό κατασκεύασμα. 

Το όλο ζήτημα κάθε άλλο παρά αποτελεί παρωνυχίδα. Και η ανάγκη για αντίσταση εναντίον του επιχειρούμενου στραγγαλισμού της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου που συνεπάγεται ο φασισμός της "πολιτικής ορθότητας" κάθε άλλο παρά καταλείπει περιθώρια εφησυχασμού. 

Αρκετά πια συμβιβαστήκαμε όλοι μας με συνέπεια οι διάφοροι μητραλοίες, εγχώριοι και αλλοδαποί, με "αβανταδόρους" τα γιουσουφάκια της κατεστημένης δημοσιογραφίας να ασελγούν ανενόχλητοι πάνω στο σώμα της νεοελληνικής κοινωνίας, αποδομώντας τις εθνικοθρησκευτικές μας αξίες! 

Η περαιτέρω ανοχή συνιστά συνενοχή και η συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας θα πρέπει να μας συνέχει όλους!

«Οι Πολιτικοί μας Ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται» αναφέρει το ψήφισμα ιερέων της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας. 

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σε άρθρο του, αφήνει αιχμές ότι «η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού» και προσθέτει: 

«Έχουμε την γνώμη, ότι απ' εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλ. εμείς δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως, 

Δηλαδή: »Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος! »

Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση! »

Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα "βαποράκια" τους θα κινούνται ελεύθερα! »

Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται "ρατσιστής"». 

Ο κ.Αμβρόσιος προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Το μέτρο αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Εκκλησία! 

Μεταξύ των άλλων θα φιμώνουν και τον ιερόν άμβωνα! 

Μια πιο προσεκτική ανάγνωση του Νομοσχεδίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι: »Απαγορεύεται στον Επίσκοπο να διδάσκει τους πιστούς του! »Απαγορεύεται στον ιεροκήρυκα να αναπτύσσει τον Ευαγγελικό Νόμο! »

Απαγορεύεται στον Εφημέριο να ενημερώνει τους Ενορίτες του για τα διάφορα ιδεολογικά ρεύματα της εποχής, για τις αιρέσεις κλπ. και να εφιστά την προσοχή τους. »

Εάν π.χ. τολμήσει να κηρύξει κατά των Χιλιαστών, θα συλλαμβάνεται! »

Έτσι λοιπόν: »

Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας! »

Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας! »

Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνωνται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους! »

Κανείς από αύριο δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον τους, αφού ο Νόμος μας το απαγορεύει!»

_________________
«...ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.» 
(Κατά Ιωάννην Η΄-32)

http://agiooros.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου