Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ»!


GREEK_FLAG
Ρωμανού  Ξενοφάνουc  Ανδρούτσου*
 «(…) Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες.  Η λέξη “Έλληνας” δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη “Έλληνας” αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων.
 Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
 Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε  o διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες.
 Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα.
 Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα.
Έχει κατορθώσει ο “Διεθνής Σιωνισμός” με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδιά του.
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των Πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται “μεγάλοι”…
Oι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχίσει.
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στη γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιός  θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη (…)».
Και ο από εικοσαετίας εις τους ουρανούς, μεταστάς, προφήτης γέροντας, κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνεται… Μιας και τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα, βρίσκεται σε ένα κομβικό σταυροδρόμι και παρ’ όλο που η έξωθεν πολεμική έναντίον της εντείνεται, εν μέσω πυρκαϊών, αναταραχών, σχέδια δολοφονίας αντιρρησιών πολιτικών και οικονομικών στραγγαλισμών, το ενδιαφέρον ημών των νεοελλήνων για την συκοφαντημένη και εν πολλοίς άγνωστη Ρωμανία και την ορθόδοξη ησυχαστική πνευματικότητα, αυξάνεται, με τα ποσοστά επισκεψιμότητας στον Ιερό Άθωνα να ανεβαίνουν, κατ’ έτος, με ραγδαίους ρυθμούς, έχοντας καταστήσει την «Ακρόπολη της Χριστιανοσύνης» τον απήνεμο πνευματικό λιμένα στον οποίον χιλιάδες ψυχές απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, βρίσκουν την ενδυναμωτική πνευματική τροφή και την εσωτερική ανάπαυση που τόσο χρειάζονται στα δύσκολα και θεομάχα χρόνια που διανύουμε.
Το θαύμα της αφύπνισής μας λοιπόν ήδη συντελείται! Και αυτό, εν πολλοίς, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ «ΤΡΟΙΚΑ»! Μιας και οι κατά κόρον τουρκικές και σκοπιανές προκλήσεις, οι «ασύμμετρες απειλές», τα δυσβάσταχτα φοροληστρικά μέτρα και η απειλή πτώχευσης, η παραχάραξη και συκοφαντία της ιστορίας και των Ηρώων μας από τους Γερμανούς, από την κατοχική Κυβέρνηση καθώς και από μερίδα των Μ.Μ.Ε., ο πόλεμος εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η αύξηση της εγκληματικότητας, η θεοποίηση της γυμνής σάρκας και της φιληδονίας και όλη αυτή η διεθνιστική προπαγάνδα που προσπαθεί να μας απογαλακτίσει από τις παραδόσεις του μαρτυρικού και ενδόξου γένους μας, αποβαίνει εις βάρος των σχεδιαστών της αλώσεως της εθνικής μας μνήμης, μιας και αντί να αποκοιμίζει, μάς αφυπνίζει την ψυχή και μ’ έναν μυστικό και ακατάληπτο για τους αλαζόνες παγκοσμιοποιητές μας «τρόπο», μάς «σπρώχνει» ολοένα και ταχύτερα πίσω στις ρίζες μας, όχι μόνον στην σεβάσμια «γιαγιά» Αρχαία Ελλάδα, μα στην αγκαλιά της Μάνας Ρωμηοσύνης…
Αυτή η θαυμαστή στροφή στον υγιή πατριωτισμό ήδη κατακτά μικρές νίκες! Τα βροντερά ΟΧΙ στην κατάργηση του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, στο σχέδιο Ανάν, στο βιβλίο της Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού, στον Οικουμενισμό, στην τηλεοπτική σειρά για το «1821», στην «Κάρτα του Πολίτη» και σε πολλά πολλά άλλα. Όλες αυτές οι σθεναρές μας αντιδράσεις, μπορούν να γίνουν οδηγοί στην άρνηση των  επαχθών «Μνημονίων» και «Πολυνομοσχεδίων», ακριβώς όπως το έπραξε ο λαός μας την 3η Σεπτεμβρίου του 1843, αλλά και το 1893, διά στόματος του πρωθυπουργού Χαριλάου Τρικούπη – στο τότε Δ.Ν.Τ. – στον «Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο» (Δ.Ο.Ε.). Μόνον που εμείς, οφείλουμε στους εαυτούς μας και προπάντων στις μέλλουσες γενεές κι ένα άλλο ισχυρότερο ΟΧΙ, το «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ» στα νεοφιλελευθεριστικά και κομμουνιστικά μασονικά μοντέλα διακυβέρνησης της “New World Order” και στην δαιμονική μεταφυσική  όψη, αυτής, την “New Age”.
Ας βαστάμε λοιπόν, στρέφοντας και πάλι την ελπίδα μας στον Θεάνθρωπο Δημιουργό και Αδελφό μας και στην Θεοτόκο προστάτιδα του Γένους μας, «εν προσευχή και νηστεία» (Μάρκ., θ΄29). Έχοντας κατά νουν, το: «Μη φοβείσθε από των αποκτεινόντων το σώμα την δε ψυχήν υμών μη δυναμένων αποκτενείν» (Ματθ., ι΄28), μαζί και την ρήση του τελευταίου μας μαρτυρικού αυτοκράτορα: «Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ούτ’ εμόν εστί ούτε άλλου των κατοικούντων εν αυτή… Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών…».
Γιατί όπως επιμένουν και κάποιοι, σημερινοί, ακροβολισμένοι «ασυρματιστές» τ΄ Ουρανού: «(…) δεν θα τους περάσει, γιατί όπου σπέρνει ο Διάβολος εκεί θερίζει ο Θεός. Θα περάσουμε δύσκολα, αλλά εμείς θα είμαστε η αιτία που θα καταπέσει η λυόμενη δικτατορική Αυτοκρατορία. Ας κτίσουν πρώτα το “Παγκόσμιο Οικοδόμημα”, αλλά ας ξέρουν, ότι δεν θα προλάβουν να το κατοικήσουν ούτε και να το χαρούν, επειδή συνεχίζουν να πλήττουν την αγιοτόκο Ελλάδα και να βυθίζουν στο χάος και στην απόγνωση ολάκερη την οικουμένη. Γι’ αυτόν τον λόγο και θα καταρρεύσουν εκ των έσω, επειδή ο Θεός των Πατέρων μας θα επιτρέψει να “φουντώσουν”, περαιτέρω και ο “ιερός πόλεμος” μεταξύ των νατοϊκών “χριστιανοδημοκρατών” και των μουσουλμάνων λόγω αυτής της μακραίωνης ενδομασονικής έχθρας που δημιούργησε στο παρελθόν τις Αμερικανικές και Γαλλικές Επαναστάσεις, αλλά και τους Παγκόσμιους Πολέμους του 20ου αιώνα…  Μια διαμάχη μυστική και λυσσαλέα που δεν έχει σβήσει, μα ούτε και θα σβήσει ποτέ παρ’ όλες τις πρόσκαιρες ανακωχές που επιτυγχάνονται κατά καιρούς, γιατί με την διχόνοια και το μίσος τρέφεται ο θεός τους. Και τότε είναι που θα ξανα-κληθεί ο ολόφωτος Φάρος της Οικουμένης, η Αγία Ορθοδοξία, αυτή η ευλογημένη συνέχεια της ακαινοτόμητης Εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων και Πατέρων, η οποία ‘περιέλαβε όλα τα πέρατα με την απλότητα του λόγου και τη μωρία του κηρύγματος, το οποίο νίκησε σοφούς και κατήργησε δαίμονες και ξεπέρασε τον χρόνο’ (Ε.Π.Ε. Γ΄, 88 – 90)  για να αναστήσει την Οικουμένη”(…)».
  
*Από το υπό έκδοση βιβλίο του:
ΦΡΑΓΚΟCΥΝΗ←«ΜΝΗΜΟΝΙΟ»→ΡΩΜΗΟCΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου