Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΗΠΑ: Νέα επίθεση σε χριστιανή καθηγήτρια που έγραψε στο Facebook ότι η ομοφυλοφιλία είναι «αμαρτία»



Ο σύζυγος μίας καθηγήτριας γυμνασίου του New Jersey πουκατηγορείται ότι ανέβασε «αντι-γκέι» μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook, υπερασπίζεται τα σχόλια της γυναίκας του, την ώρα που οργανώσεις ομοφυλόφιλων ζητάνε την άμεση απόλυσή της!
Ο Gene Knox δήλωσε στο WCBS-TV στη Νέα Υόρκη ότι "όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν τη γνώμη τους". Είπε, επίσης, στο σταθμό: «Μπορούν να την διώξουν, αλλά δεν μπορούν να της ασκήσουν δίωξη."
Όπως ανέφερε την Τρίτη, το ‘The Blaze’, η σύζυγός του, VikiKnox, είναι μία χριστιανή που έχει απόψεις για τους ομοφυλόφιλους που σχετίζονται με την προσωπική πίστη της. Τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν, σαφώς και επικεντρώνονται σε αυτές, ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Παρακάτωδείτετη συνέντευξη στο WCBS:
Η σχολική περιφέρεια της πόλης Union Township διερευνά κατά πόσον παραβιάζονται οι κανόνες του σχολείου από τη Knox, από τη δημοσίευση των σχολίων της που έλεγαν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ότι «πολλαπλασιάζεται όπως ο καρκίνος» και χαρακτηρίζοντάς την ως «διεστραμμένη». Έχει αναφερθεί επίσης, ότι, έγραψε:
"(Η πόλη μας) η Union δεν είναι σαν το SouthOrange/Maplewood, όπου μία στις τέσσερις οικογένειες αποτελείται από δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες ... (Σχ. ΚΟ: εκεί το σχολείο αποφάσισε τα Χριστούγεννα, να ακούγονται μόνο «χριστουγεννιάτικα τραγούδια» που… δεν μιλάνε για τον Χριστό!). Γιατί να παρελαύνεις την αφύσικη ανήθικη συμπεριφορά σου μπροστά από όλους τους εμάς τους υπόλοιπους; Εγώ /εμείς δεν έχουμε να δεχτούμε τίποτα, κανένα, οποιαδήποτε συμπεριφορά ή επιλογές! Δεν έχω να ανεχθώ τίποτα που άλλοι θα ήθελαν να κάνουν".
Τα σχόλιά της έγιναν ως απάντηση σε ένα πίνακα που το σχολείο είχε βάλει, για τον εορτασμό της «γιορτής του ιστορικού μήνα των ομοφυλόφιλων» (gaylesbianbisexual,transgender history month).
Η Knox στέκεται δίπλα στο σύζυγό της κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης. Ο σταθμός λέει ότι την είχαν ειδοποιήσει να μην κάνει η ίδια κάποια σχόλια και έχει προσλάβει κάποιον δικηγόρο μέσω της ένωσης της.
Σχ. ΚΟ: Προσέξατε αυτούς που κατηγορούν την Knox να λένε εντελώς «φυσιολογικά», ότι έπρεπε τις απόψεις της να τις κρατήσει «για τον εαυτό της» (δηλ. να κρατήσει κλειστό το στόμα της, ή να τις εκφράσει αλλά… από μέσα της!!), ενώ η άλλη έλεγε ότι «δεν έχει το δικαίωμα να λέει τι είναι και τι δεν είναι σωστό»! Αυτή είναι η έννοια της ελευθερίας της έκφρασης για πολλούς «υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων»… Είναι τα ίδια άτομα, που αν κάποιος βρίσει τον Χριστό ή ανεβάσει θεατρικό έργο χυδαιοποιώντας κάθε χριστιανικό σύμβολο θα τρέξουν να υπερασπιστούν την «ελευεθρία της έκφρασης»……
Στο μεταξύ εκατοντάδες μαζεύτηκαν στη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου της Τρίτης, είτε για να καταγγείλουν είτε για να υπερασπιστούν τη Knox, ενώ αρκετό πλήθος μαζεύτηκε από έξω.
Δείτε το βίντεο:
Σχ ΚΟ: Στο παραπάνω βίντεο είδατε διαμαρτυρίες από νεαρά παιδιά, κατά του «μίσους» (έτσι ονομάζεται σύμφωνα με το λεξικό της Νέας Τάξης, οποιοδήποτε σχόλιο που δεν συναινεί στην «φυσιολογικοποίηση» της ομοφυλοφιλίας). Στις διαδηλώσεις θα προσέξατε ένα τύπο που καθοδηγεί τις διαμαρτυρίες και φωνάζει με την ντουντούκα, να φοράει το χαρακτηριστικό εβραϊκό σκουφάκι (‘κιπά’).
Ο άνθρωπος αυτός λέγεται Steven Goldstein, είναι Αμερικανοεβραίος δικηγόρος και ιδρυτής της ομάδας ‘Garden State Equality’, που υπερασπίζεται τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων» και την «ισότητα στο γάμο». Ο Goldstein(στην φωτογραφία με το κάδρο του Theodor Herzl) δηλώνει ότι είναι υπερήφανος που είναι Εβραίος και ομοφυλόφιλος και είναι «παντρεμένος» με τον Daniel Gross, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν υποδιευθυντής στην Goldman Sachs. Ο «γάμος» έγινε από ραββίνο με κάθε επισημότητα. Ο ίδιοςGoldstein σπουδάζει σε ραβινική σχολή για να γίνει και αυτόςραβίνος και θεωρεί ότι το Ισραήλ είναι προορισμένο να είναι «το φως στον κόσμο». Συνέντευξή του εδώ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου