Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ντόρα Μπακογιάννη- Κούβελου - Μητσοτάκη: "Θα πήγαινα και με τον διάβολο αν ήταν να σώσω την πατρίδα μου"


  Ένας - ένας  κάνουν  "ομολογία πίστης"   οι  συνεργάτες του διαβόλου 

Μετά την  Διαμαντοπούλου και η Μπακογιάννη έσπευσε  να δηλώσει απο τηλεοράσεως (19 Οκτωβρίου 2011,  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER )  ότι  προκειμένου να "σωθεί" η χώρα  θα  "πήγαινε ακόμα  και με τον διάβολο".
Είναι  πλέον προφανές ότι  όλοι  όσοι  , προσχωρώντας  σε μασωνικές στοές , λέσχες  τύπου Μπίλντερμπεργκ , Scientology  κ.α, εργάστηκαν  για την παγκόσμια κυριαρχία  του διαβόλου , έχουν μάλλοντώρα  την αίσθηση  πως   πλησιάζει αυτή  η ώρα  και   "σπρώχνονται" να δηλώσουν δημοσίως τις εωσφορικές του προσδοκίες.

Όπως ...
γράψαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο εξ αφορμής της ίδιας "ομολογίας εωσφορικής πίστης" που έκανε η υπουργός παιδείας, θρησκευμάτων (;;;) και δια βίου ταλαιπωρίας των παιδιών μας  κ. Διαμαντοπούλου, αυτές οι δημόσιες δηλώσεις συνεργασίας με τον διάβολο είναι περιττές.
Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό ποιός είναι ο εμπνευστής όλων αυτών των γενιτσάρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και που αποσκοπούν τα όντως σατανικά τους σχέδια.

Το μόνο λάθος που υπάρχει στο περιεχόμενο των δύο παραπάνω δηλώσεων - "ομολογιών" είναι η χρήση του χρόνου στα ρήματα "πηγαίνω" (Μπακογιάννη) και "συνεργάζομαι" (Διαμαντοπούλόυ).
Αν λοιπόν ήταν απολύτως ειλικρινείς , πράγμα αδύνατον για υπηρέτες του εωσφόρου, θα χρησιμοποιούσαν τον ενεστώτα όπως εξ α΄λλου φαίνεται απο τις πολιτικές τους επιλογές και πολύ περισσότερο στα λαοκτόνα και εθνοκτόνα μέτρα που νομοθετούν.
Ποιά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχέσης τους με τον διάβολο, δεν τα ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει να τα μάθουμε.
Αυτά όμως που ξέρουμε και βιώνουμε όλοι μας είναι τα χαρακτηριστικά του εωσφορικού μισανθρωπισμού τους που με θράσος τον βάφτισαν "μνημόνιο", "μεσοπρόθεσμο" , "πολυνομσοχέδιο" , "κάρτα του πολίτη". "φοροκάρτα", "εθνική σωτηρία" , "αίσθηση ευθύνης" , "άλμα προς τα εμπρός", "νέο πατριωτισμό", "στρατηγικές συμμαχίες" κλπ.
Αυτοί που εχουν πουλήσει ήδη τη ψυχή τους στοβν διάβολο και την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους άλλους επιτελείς του , έχουν το απίστευτο θράσος να μας πετούν ξατάμουτρα τη σιχασιά και το ξέρασμα σαν δήλωση μαγκιάς και "πατριωτισμού".
Αφού λοιπόν θέλουν τόσο πολύ να συνεργαστούν με το διάβολο ας πάνε να του κάνουν από τώρα παρέα μπάς και ξεβρωμίσει τελικά αυτός ο τόπος απο δαύτους.
Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά απο αυτά που γράψαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο για την Διαμαντοπούλου και την "ομολογία" πίστης της :

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Για την κ. Διαμαντοπούλου και τους άλλους "γενίτσαρους" της "Νέας Εποχής έχουμε γράψει επανειλημένως τόσο εμείς όσο και δεκάδες άλλα ιστολόγια και ιστοσελίδες. 
Το θράσος όμως  της κυρίας υπουργού   παρουσιάζει  εκείνα τα χαρακτηριστικά της  κίβδηλης  "αυτοπεποίθησης" του μέλους  ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, αφού η ομολογία  πως "θα συνεργαζόταν ακόμα και με τον διάβολο για την σωτηρία της πατρίδας" έγινε  στο κανάλι της ΕΡΤ  (ΝΕΤ) το κλείσιμο της οποίας  υπερασπίσθηκε με φανατισμό σε προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο.
Η κ. υπουργός Παιδείας και  όσοι  εκ των "συναδέλφων" της  στήριξαν και στηρίζουν την παρούσα κυβέρνηση, μας έχουν  αποδείξει  με λόγια και έργα  πως  η  "συνεργασία με τον διάβολο" δεν είναι μια "μελλοντική πιθανότητα"  , όπως την παρουσίασε η κ. Διαμαντοπούλου, αλλά  το αναγνωρισμένο  απο τις  λέσχες  των  αντιχρίστων  επιτελείων  (Μπίλντεμπεργκ κλπ) "προσόν"  αυτού  του καθεστώτος.
Η παιδεία  και η Εκκλησία  ανέκαθεν  αποτελούσαν  τους  πρώτους  στόχους  της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μιας και μαζί  με την  Ορθοδοξία  αποτελούν τους βασικώτερους  πυλώνες πάνω στους οποίους εδράζετα η  εθνική μας υπόσταση και ανεξαρτησία.
Η  επιχείρηση  "σοκ και δέος" που εφαρμόζεται  ήδη στον τόπο μας απο την  εντολοδόχο  και κατά κακή συγκυρία  εκλεγμένη  κυβέρνηση , όπως βλέπουμε   τις τελευταίες ημέρες  κορυφώνεται.Ο στόχος  τους , όπως λένε,είναι  η σωτηρία της  "εθνικής" οικονομίας  μέσω βέβαια της εξόντωσης  μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού.Ποιά όμως είναι  η "εθνική οικονομία" για την σωτηρία της  οποίας  ήδη  συνεργάζονται  με τον διάβολο  εκτελώντας με ακρίβεια και φανατισμό όλες του τις  εντολές;Μήπως   αυτή  των ισολογισμών των  εγχωρίων και  ξένων  Τραπεζών ή εκείνη  που περιγράφεται στους δείκτες κερδοφορίας  των CDS στα οποία  έχουν επενδύσει  οι δημιουργοί της  παγκόσμιας  οικονομικής κρίσης και οι εγχώριοι και αλλοδαποί αντιπρόσωποί τους;
Όχι  δεν είναι αυτή η εθνική μας οικονομία  και φυσικά δεν αφορά καθόλου τον ελληνικό  λαό η σωτηρία  της.
Επειδή  η  νεοεποχήτικη   προπαγάνδα  έχει αλλοιώσει  την κριτική  σκέψη και αντίληψη  πολλών  εξ ημών , πρέπει  να ξεκαθαρίσουμε ότι  οι πράξεις  της σημερινής κυβέρνησης   αποτελούν  έγκλημα  εναντίον του ελληνικού λαού  και μάλιστα  το ειδεχθέστερο όλων   δηλαδή   εκείνο της  εσχάτης προδοσίας.
Πηγή
http://attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου