Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Ισλαμικές συμμορίες θα συναντηθούν με τις ΗΠΑ στην Τουρκία !
islam112
Το Ισλαμικό Μέτωπο που ιδρύθηκε στην Συρία με την ένωση εκεί 6 ισλαμικών οργανώσεων, ανακοινώθηκε πως κατά τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ στην Τουρκία.
Σύμφωνα με είδηση του πρακτορείου Ρόϊτερς το Ισλαμικό Μέτωπο που ιδρύθηκε τον περασμένο μήνα στην Συρία, μέσα στις επόμενες μέρες θα συναντηθεί στην Τουρκία με την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ . Η συνάντηση αυτή δείχνει πως ο ÖSO (σημ μεταφρ : ¨Ελεύθερος Συριακός Στρατός¨) παραμερίζεται. Η συνάντηση αυτή των ΗΠΑ με τις ισλαμικές ομάδες δείχνει και το βαθμό στον οποίο παραμερίζεται πλέον ο ÖSO, που ήταν μια μάταιη προσπάθεια των Δυτικών και των Αραβικών κρατών να στηθεί μια επιφανειακά πιο μετριοπαθής ομάδα που θα ανέτρεπε την συριακή κυβέρνηση.
Αναφέρεται πως στις συναντήσεις αυτές θα αποφασιστεί και η γραμμή που θα χαράξει το Ισλαμικό Μέτωπο κατά την επόμενη περίοδο. Οι μαχητές του Ισλαμικού Μετώπου στις επαφές τους αυτές προσδοκούν να συζητηθεί και το θέμα της βοήθειας που θα τους παράσχουν οι ΗΠΑ.
…………….
Haber.sol.org 14/12/2013
 http://tourkikanea.gr Posted on Δεκεμβρίου 15th, 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου