Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του Κολωνού: Αλλη μία εμβληματική μεταρρύθμιση

 https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2024/03/IMG_3838.jpeg

Η μεταρρυθμιστική κοσμογονία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, όχι απλώς συνεχίζεται, αλλά εντείνεται.

Υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να προσεγγίσουμε και την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον εμβληματικό αγωνιστή του Μητσοτακισμού, από την κατηγορία του βιασμού, όσο και αν οι δυνάμεις της συντήρησης, του λαϊκισμού και της τοξικότητας αντιδρούν και διαμαρτύρονται.

Πλέον, η ερωτική συνεύρεση ενός εξηντάχρονου με μια εντεκάχρονη, θα πάψει να θεωρείται «βιασμός», όπως συμβαίνει και σε πολλές χώρες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Νότιο Σουδάν, η Μπουρκίνα Φάσο, η Μοζαμβίκη κλπ.

Χώρες από τις οποίες η κυβέρνηση του εθνεγέρτη – μεταρρυθμιστή Κυριάκου, επιδιώκει να φέρει εργατικό δυναμικό ούτως ώστε να απογειωθεί η οικονομία μας, κάνοντας «βζιννν».

Η θαρραλέα εισαγγελέας λοιπόν με αυτή την πρόταση της, βοηθά την μεταρρυθμιστική, αναπτυξιακή προσπάθεια του Καίσαρα μας, συμβάλλοντας έτσι στην ενσωμάτωση χιλιάδων οικονομικών μεταναστών από τις συγκεκριμένες χώρες.

Επιπλέον, η παραδειγματική τιμωρία την οποία προτείνει για την μάνα που κατήγγειλε την συνεύρεση του 11χρονου παιδιού της με τον ώριμο μαχητή της μητσοτακικής παράταξης, θα παραδειγματίσει κάθε μάνα που θα διανοηθεί να ενοχοποιήσει κάθε μωαμεθανό εργάτη, που θα «αγαπήσει» την κόρη ή ακόμα και τον γιο της, λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο ως τροχοπέδη στην υλοποίηση του οράματος του οξυδερκή πρωθυπουργού μας.

Πηγη: Κυριος Μαξιμος 

 https://www.olympia.gr/1583450/apopsi/i-eisaggeliki-protasi-gia-tin-ypothesi-toy-kolonoy-alli-mia-emvlimatiki-metarrythmisi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου