Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ρούχα για τα παιδιά που μένουν στα αζήτητα

Αφορμή των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη, ας συγκεντρώσουμε ρούχα για τα παιδιά που μένουν στα αζήτητα του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

.
Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα ,χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια , εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...
Γι' αυτά τα μωρά ας προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος ,στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά. Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!
Έχουν ανάγκη από πετσετούλες, σαλιάρες, κουβέρτες και ρουχαλάκια (για τις ηλικίες αυτές μόνο) και όποιος θέλει παιχνιδακια. Τα πράγματα παραδίδονται στον 4ο όροφο στο ''Γαλακτομείο''. Επίσης και μεταχειρισμένα ρουχαλάκια από τα μωράκια σας μπορείτε να πάτε.
Πληροφορίες:
Νοσοκομείο Αλεξάνδρα , B. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28
Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000 , 210-3381100
Aριθμός μωρών: 8 (3 κοριτσάκια και 5 αγοράκια)
Hλικιες:1 και 4 μηνών και 1 έτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου