Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων χρησιμοποίησε υιοθετημένα παιδιά για να γυρίσει παιδικό πορνό

 


Date: 08/08/2022

Ένα ζευγάρι από την Τζόρτζια αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών για πράξεις που διέπραξαν σε βάρος των υιοθετημένων παιδιών τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Walton έκανε τον περασμένο μήνα έφοδο στο σπίτι ενός άνδρα που πίστευαν ότι κατέβαζε παιδική πορνογραφία και ο ύποπτος εντόπισε έναν δεύτερο ύποπτο στην πόλη Oxford.

Ο ύποπτος – η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί – ισχυρίστηκε ότι ο δεύτερος ύποπτος έκανε παιδική πορνογραφία με τουλάχιστον ένα παιδί που ζούσε στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν εντάλματα σύλληψης και για τους δύο ενήλικες άνδρες που ζούσαν στο σπίτι, τον William Dale Zulock, 32 ετών, και τον Zachary Jacoby Zulock, 35 ετών.

Το Τμήμα Οικογενειακών και Παιδικών Υπηρεσιών της κομητείας Walton συμμετείχε στην ανταπόκριση των αναπληρωτών στο σπίτι για να βοηθήσει στην προστασία των δύο παιδιών που βρίσκονταν στο σπίτι.

Αφού βεβαιώθηκαν ότι τα παιδιά ήταν ασφαλή, οι ερευνητές βρήκαν στοιχεία ότι το ζευγάρι, που ήταν οι θετοί πατέρες του ζευγαριού αδελφών που ζούσαν εκεί, κατέγραφε τον εαυτό του να διαπράττει σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις σε βάρος των παιδιών.

Και τα δύο άτομα κρατούνται στη φυλακή της κομητείας Walton με την κατηγορία της διακεκριμένης κακοποίησης ανηλίκου, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου και της προσέλκυσης ανηλίκου για άσεμνους σκοπούς.

Πηγή: infowars.com 

 https://theflagreport.com/zevgari-omofylofilon-chrisimopoiise-yiothetimena-paidia-gia-na-gyrisei-paidiko-porno/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου