Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



SHMA ΕΡΩ_ΙΜ_ΑΙΤΩΛΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

            Την Κυριακή του Θωμά, 12 Μαΐου 2013, το απόγευμα,
 ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στη «Χριστιανική Αγάπη», κατά τα πρότυπα της πρώτης Εκκλησίας. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της λήξεως των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου για την περίοδο 2012/2013 καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», τα οποία εφέτος παρακολούθησαν 364 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου και στα οποία δίδαξαν 35 εθελοντές καθηγητές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική συμμετοχή του Κέντρου Ενότητος και Μελέτης- Προβολής των Αξιών μας «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» και θα λάβει χώρα στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου. Εκτός του κοινού δείπνου που θα παρατεθεί σε όλους τους συμμετέχοντες προσκεκλημένους, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αναστάσιμους ύμνους, τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, θεατρική παράσταση με προβολή DVD «Ελλάδα, το όμορφο κομμάτι της καρδιάς μου» καθώς και δημοτικούς χορούς.

Όπως οι πρώτοι Χριστιανοί, στα δύσκολα πρωτοχριστιανικά χρόνια, τελούσαν κοινά δείπνα, όπου όλοι μαζί προσεύχονταν και δειπνούσαν, έτσι και στη σημερινή περίοδο κρίσης και δοκιμασίας, μπορούμε όλοι μαζί να βρεθούμε μέσα στην αναστάσιμη περίοδο της Εκκλησίας και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι την κρίση.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8 το απόγευμα. Σημειώνεται επίσης, ότι όσες κυρίες επιθυμούν, μπορούν να ετοιμάσουν φαγητό, το οποίο θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες (για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες κυρίες μπορούν να καλούν το τηλέφωνο 26410-55730).
 Σας περιμένουμε όλους!
 Εκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  • Εισαγωγή – Προσευχή – «Αγάπες» (δείπνος)
  • Βυζαντινή Χορωδία με αναστάσιμους ύμνους από τη Χορωδία Ιεροψαλτών Αγρινίου
  • Σύντομοι χαιρετισμοί παιδιών της Γ΄ Λυκείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»
  • Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου
  • Θεατρική παράσταση με προβολή DVD «Ελλάδα, το όμορφο κομμάτι της καρδιάς μου»
  • Δημοτικοί χοροί από το Χορευτικό Τμήμα του Κατηχητικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, υπό την καθοδήγηση του συλλόγου «Ρίζες»
  • Βράβευση των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» και των Διευθυντών του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, κ.κ. Σάββα Ιωάννη & Βάρδια Ευσταθίου. 
enromiosini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου