Έλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, Σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον. Τριὰς Ἁγία, δόξα Σοι.

Δεῦτε ἀπὸ θέας Γυναῖκες εὐαγγελίστριαι, καὶ τῇ Σιὼν εἴπατε· Δέχου παρ΄ ἡμῶν Χαρᾶς Εὐαγγέλια, Τῆς Ἀναστάσεως Χριστοῦ. Τέρπου, χόρευε, καὶ ἀγάλλου Ἱερουσαλήμ, τὸν Βασιλέα Χριστόν, θεασαμένη ἐκ τοῦ μνήματος, ὡς Νυμφίον προερχόμενον.


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δύο ακόμη ζωές τέλειωσαν πριν λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας




Θερίζουν τα ναρκωτικά στο επίκεντρο του "πολυπολιτισμού"
Έναν άνθρωπο νεκρό και έναν νεαρό που θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωή του στην φυλακή, είχε ως αποτέλεσμα ο καυγάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Για μια ... δόση πρέζας. 
Μία από τις χιλιάδες που διακινούνται κάθε...ημέρα, πρωί ή βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, δίχως κανείς να ασχολείται, δίχως κανείς να λαμβάνει κανένα μέτρο. 
Η συμπλοκή των δύο ανδρών 46 και 26 ετών, είχε ως πιθανό κίνητρο τα ναρκωτικά και έλαβε χωρα στις 8.30 το πρωί στην οδό Χαλκοκονδύλη 29 στην Αθήνα. 
Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 26χρονος χτύπησε με μαχαίρι τον 46χρονο στο λαιμό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο δράστης δεν απομακρύνθηκε από το σημείο και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν εκεί, ενώ το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης και θύμα είναι χρήστες ναρκωτικών και εκτιμάται ότι το έγκλημα έγινε για τη «δόση». 
Ο 26χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Την ίδια στιγμή, οι εξαγγελίες των κυβερνήσεων της ... τελευταίας δεκαετίας περί απομάκρυνσης του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο παραμένουν εξαγγελίες.
Και γύρω από κάθε κατάστημα του ΟΚΑΝΑ, ολόκληρη η περιοχή μετατρέπεται σε γκέτο τοξικομανών οι οποίοι βλάπτουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά θέτουν σε κίνδυνο και τους περίοικους ή περαστικούς.
Η δε πολιτική της χώρας έναντι των ναρκωτικών κινείται σε μονοπάτια αποποινικοποίησης των ναρκωτικών ουσιών, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ... εφηβικοί πόθοι κάποιων σοσιαλιστών πολιτικών, την ίδια στιγμή που χώρες που δοκίμασαν αυτή την συνταγή στο παρελθόν, όπως η Ολλανδία επιβάλλουν ολοένα και περισσότερους περιορισμούς και απαγορεύσεις. 
Και όσο κάποιοι παίζουν με την φωτιά, ζωές ανθρώπων χάνονται με κάθε τρόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου